Een complete keuken

Een complete keuken

Het kopen van een nieuwe keuken is niet zomaar wat! Je zult dan ook veel vragen hebben, maar ook krijgen tijdens de zoektocht naar jouw perfecte keuken. Om het wat makkelijker te maken hebben we alles even op een rijtje gezet. Van niets, naar een complete keuken!

Doe inspiratie op!

Het begint allemaal met het opdoen van inspiratie, zo ontdek je wat er bij jou past. Hierbij gaat het niet alleen om de smaak en de keukenstijl, het is ook belangrijk om te kijken naar de mogelijkheden. Wat kan wel in de beschikbare ruimte, welke keukenopstelling past? Wat voor keukenapparatuur moet er in de keuken komen en op welk soort aanrechtblad wil ik werken? Dit zijn allemaal vragen om alvast van te voren te overwegen, zodat je de juiste keuzes kunt maken!

Ontdek de mooiste keukens

Deskundig advies

Gelukkig sta je er niet alleen voor bij het uitzoeken van jouw droomkeuken! Onze keukenspecialisten hebben jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis en helpen je graag! Samen brengen jullie de wensen in kaart, vervolgens zal de adviseur een 3D-ontwerp maken, met daarbij een duidelijke installatietekening.
Wanneer jullie er samen uitgekomen zijn, kan de complete keuken besteld worden!

Keuken bezorgen

Wanneer het dan zo ver is zal de complete keuken zorgvuldig door onze eigen bezorgservice bij jou thuis gebracht worden.
Bekijk onze algemene voorwaarden voor uitgebreide informatie over het afleveren van producten. Wil je liever zelf de keukenonderdelen komen afhalen en past het in een aanhangwagen? Maak dan gratis gebruik van onze aanhangwagenservice.

Eigen keukenmontage

Boer Staphorst beschikt over een eigen keukenmontage-afdeling, met vakkundige monteurs, die jouw droomkeuken nauwkeurig en vakkundig zullen plaatsen. Deze complete keukenmontage bestaat uit:

  • verwijderen van de bestaande keuken
  • inmeten
  • aanpassingen doen voor de nieuwe keuken
  • installeren
  • afmonteren

De algemene montagevoorwaarden zijn verkrijgbaar op onze keukenafdeling.

Schoonmaakservice

Natuurlijk wil je dat jouw nieuwe droomkeuken er stralend uit ziet. Dan heb je geluk! Bij aankoop van een keuken ontvang je namelijk een coupon voor een gratis eenmalige schoonmaak van Armada Clean. Na deze schoonmaak zal uw complete keuken er fantastisch uitzien!

Waarom een Boer keuken?

Ga je verhuizen en wil je graag een nieuwe keuken in je huis? Of ben je gewoon toe aan een nieuwe keuken? Maak vrijblijvend een afspraak! 

Maak verblijvend een afspraak

Delen