Sterk & stylish: COREtec vloeren

Sterk & stylish: COREtec vloeren

Vaak wordt bij het uitkiezen van een vloer een overweging gemaakt tussen uiterlijk en kwaliteit. Ga je voor een COREtec vloer? Dan hoef je niet te kiezen, want je gaat voor allebei! Laat je verrassen door de verschillende mogelijkheden die dit merk biedt!

Waarom een COREtec vloer?

COREtec vertegenwoordigd de ‘nieuwe’ revolutie in PVC vloeren wegens hun unieke samenstelling. De vloeren worden namelijk gemaakt van duurzame materialen zoals gerecycled hout, bamboe en kalksteen. Daarnaast heeft elke COREtec plank een kurken onderlaag. Kurk is een natuurlijk isolatiemateriaal dat de PVC plank geluidsreducerend maakt en de warmte absorbeert, de vloeren zijn dan ook geschikt voor vloerverwarming. Vanwege de productie met duurzame materialen is de keuze voor een COREtec vloer zeer milieuvriendelijk!
COREtec heeft verschillende voordelen. Door de verschillende lagen is de vloer extreem stabiel en maakt het een aparte ondervloer overbodig en bovendien kan de vloer in veel situaties zo over uw huidige vloer heen gelegd worden. Door de toplagen is de vloer ook nog eens 100% watervast en eenvoudig te reinigen. Een vloer van COREtec is dan ook uitermate geschikt voor in elke ruimte, dus zelfs voor in de badkamer. In aanraking met vocht zal de vloer niet krimpen of zwellen. Door het natuurlijke isolatiemateriaal zorgt de COREtec vloer voor een demping van het geluid. Ook wordt hierdoor warmte vastgehouden en is de vloer van nature resistent tegen geur veroorzakende schimmel en meeldauw.

Lees meer over PVC vloeren

Lagen COREtec

De COREtec vloeren zijn opgebouwd uit vier lagen die zorgen voor de hoge kwaliteit, sterkte en stevigheid.

  • Laag 1 – Dit is de bovenste laag en dient als de beschermlaag. Deze laag wordt ook wel de slijtlaag genoemd die ervoor zorgt dat de vloer niet krast, niet slijt en vlekbestendig is. Hierdoor kunt u zo lang mogelijk genieten van uw vloer.
  • Laag 2 – De laag onder de toplaag bestaat uit 100% vinyl. Hierdoor krijgt de vloer zijn duurzame karakter.
  • Laag 3 – De derde laag is de zeer stabiele COREtec laag. Deze laag zorgt ervoor dat de vloer echt watervast is en niet zal zwellen en/of krimpen wanneer er vocht aan wordt blootgesteld.
  • Laag 4 – De laatste laag zorgt er ook nog eens voor dat een ondervloer overbodig is De vloer heeft een hoog uitvlakkend vermogen. Heeft u tegels, hout of een beschadigde dekvloer? Met de COREtec vloer is egaliseren verleden tijd!

En het allermakkelijkste aan een COREtec vloer? Je legt de vloer gemakkelijk door middel van het kliksysteem.

COREtec voor iedere woonstijl

Door de vele dessins en kleuren heeft COREtec voor ieder wat wils! Van industrieel tot landelijk: COREtec vloeren passen binnen iedere interieurstijl. Het assortiment bestaat uit de volgende collecties: The Essentials, The Naturals, Megastone en Pro Plus. Hieronder zie je hoe de verschillende dessins en kleuren tot uiting komen in verschillende ruimtes. Laat je inspireren!

The Essentials

De Essentials collectie van COREtec bevat vloeren met een mooie natuurlijke look. Door de neutrale kleuren in de collectie, zijn de vloeren in vrijwel ieder interieur te plaatsen. Gaat u voor een en dezelfde kleur, of juist voor een speels effect door de combinatie van meerdere kleuren in de vloer?

The Naturals

De Naturals collectie van COREtec bedraagt veertien prachtige houtdesigns, die aan ieder interieur een warme, natuurlijke touch geven. Een aantal designs hebben een vierzijdige V-groef, waardoor de afgewerkte vloer een dynamisch karakter krijgt. De andere zonder de V-groef, geven de vloer een egale look. De houtlook vloer geeft een warme en knusse uitstraling. Deze vloer kan als de perfecte basis dienen voor ieder interieur, omdat een houtlook vloer past binnen elke interieurstijl. Een houtlook vloer is tijdloos en blijft daarom altijd mooi!

Megastone

De Megastone collectie van COREtec bestaat uit tien stoere steendesigns, die zorgen voor een robuuste, maar toch natuurlijke look op de vloer. Heb jij een industrieel interieur? Dan past de Megastone collectie perfect voor jou. Bovendien krijgt de afgewerkte vloer dankzij de vierzijdige V-groep een dynamisch karakter. Breng de ruimte tot leven!

Pro Plus

De ProPlus collectie van COREtec bestaat uit ultrasterke vloeren. Ze zijn krasbestendig en dus ook geschikt voor drukke ruimtes met veel voetverkeer, zoals winkelruimtes en dergelijke. De vloeren hebben prachtige dessins en zijn zowel in groot als klein formaat verkrijgbaar!

Nieuwsgierig geworden naar de vloeren van COREtec? Kom langs in onze winkel om de vele andere kleuren en dessins van COREtec te bekijken! Onze vloerspecialisten helpen je graag verder.

Bekijk de openingstijden

Delen