Welke Cosiscoop past bij jouw interieur?

Welke Cosiscoop past bij jouw interieur?

Ken jij de sfeervolle Cosiscoop gaslantaarns al? Sinds kort kun je deze gaslantaarns ook binnen gebruiken! Deze unieke sfeermakers kan je op iedere plek in jouw tuin of in jouw interieur plaatsen. In de uitgebreide Scoop collectie met lantaarns in verschillende kleuren, materialen en vormen is er een gaslantaarn voor ieder interieur! Laat je inspireren…

Lees hoe je deze Cosi lantaarns binnen kunt gebruiken

Modern Industrial

Houd jij van een strak en industrieel interieur? Denk hierbij aan hoge stalen deuren, metalen kasten en zwarte accenten? Dan passen onze zwarte Cosiscoops perfect in jouw interieur! Onze persoonlijke favoriet is de Cosiscoop Dome. Dankzij zijn formaat en de strakke afwerking geeft de Cosiscoop Dome een stijlvolle en chique beleving. Verkrijgbaar in zowel zwart als wit. Maar ook onze Cosiscoop Original of XL passen met hun metalen behuizing perfect in een modern of industrieel interieur. Wat is jouw favoriete gaslantaarn?

Bohemian Chic

Ga jij voor een bohemian chic look in jouw interieur? De Cosiscoop XL taupe sluit feilloos aan bij een kleurenpallet bestaande uit aardetinten. Denk aan beige, zand, bruin, maar ook zacht groen mag hier niet ontbreken. Creëer een oase van rust in huis én in je hoofd. Het zicht op de dansende sfeervolle vlam zal je hier zeker bij helpen. Ook geschikt voor deze stijl: de Cosiscoop Timber. Deze gaslantaarn is een prachtige combinatie van teakhout en glas.

Urban Jungle

Is groen jouw go-to kleur en heb je nooit genoeg planten in huis? Kies dan voor de Cosiscoop Original olive of de natuurlijke Cosiscoop Bamboo. Beide gaslantaarns gaan perfect op in een groen interieur en creëren een tropische sfeer in huis. Heb jij niet alleen een (deels) groen interieur maar ook een groene levensstijl? Het bamboehout waarmee de Cosiscoop Bamboo omhuld wordt, is geheel afbreekbaar en dus niet milieuverontreinigend. Ook is bamboe een snel groeiende grassoort die vaker geoogst kan worden. Het is daarom een ecologisch verantwoord product.Overtuigd dat er ook voor jouw interieur een perfect passende gaslantaarn bestaat? Maar ben je er nog niet over uit welke Cosiscoop jouw favoriet is? Bekijk de gehele Scoop collectie online in onze shop of breng een bezoek aan onze winkel.

Delen