De trendkleuren van Pure & Original voor 2021

De trendkleuren van Pure & Original voor 2021

Het najaar is weer begonnen! Tijd om weer knus op de bank te kruipen, omringd door de warmte van jouw geliefden. Want we leven de komende tijd weer veel meer binnen. De kaarsjes gaan weer aan en we genieten van een heerlijk kop warme thee of heerlijke chocolademelk. Om deze plek nog knusser te maken, horen daar natuurlijk prachtige najaarskleuren voor op de muur bij. Pure & Original heeft daarom een selectie gemaakt van kleuren uit hun collectie, de trendkleuren voor het najaar 20/21!

De selectie van de trendkleuren

Als eerste heeft Pure & Original de kleur Silver Screen geselecteerd als trendkleur. Met Silver Screen zie je het zand glitteren als zilver en ontdek je een strand vol prachtige juwelen van moeder natuur. Ook Provincial Gold is uitgeroepen tot trendkleur van het najaar. Je krijgt met deze kleur het gevoel van geliefden, bloemen, de zon en het zand tussen je tenen. Want het lijkt soms simpel maar herinneringen zijn van onschatbare waarde. Koester dus je herinneringen en houd ze dichtbij jezelf. 

In deze selectie zien we ook de kleur Terracotta terugkomen. Een krachtige en aardse kleur, zo sterk als steen en tegelijkertijd ook een open en toegankelijke kleur. Het is een eeuwenoude traditie van creëren welke met je meeleeft. Met de kleur Dark Secret omarm je de duisternis, omdat je je daar veilig voelt. Voor jou creëert het een gevoel van teder en zacht, alsof het altijd zo is geweest.

Country Blue laat je wegdromen in een eindeloze stroom van gedachten. Het straalt kalm en sereen uit, maar is ook vol van kracht. De kleur Majestic Cloth is zo vol en zacht. Verf je jouw muren in deze kleur? Dan valt de kleur om je heen met al zijn voluminieuze plooien en hul je jezelf volledig in rijkdom.

We komen aan bij de laatste twee trendkleuren van deze collectie. De trendkleur Old Rose geeft het gevoel dat wanneer rozen verwelken, er nieuwe dimensies ontstaan. De bladeren van de rozen verdrogen en de kleuren zwakken af. Maar er ontstaat ruimte voor nieuwe mogelijkheden. De laatste trendkleur is Old Wine. Een lekker glas wijn is op zijn tijd niet verkeerd. Een goed glas wijn is als een sterk karakter. Het is bloemend, inspirerend en zacht. De kleur neemt je mee naar nieuwe onontdekte gebieden.

Het toepassen van de trendkleuren

Zie je deze kleuren of één van deze kleuren wel in jouw interieur passen? Dan kun je dit op meerdere manieren doen. Pas de kleur(en) toe met een kleurvlak of kies voor het verven van de hele wand. En heb je daarna nog wat restjes over? Schilder dan ook eens jouw woonaccessoires zoals een vaas of een meubelstuk mee. Gebruik je voor het verven de Fresco kalkverf of de Marrakech Walls, dan maak je de kleur(en) extra indrukwekkend en intens.

Wil jij graag deze trendkleuren van Pure & Original toepassen in jouw interieur? Onze verfspecialisten helpen je in onze winkel graag op weg!

Bekijk onze openingstijden

Delen