DeWalt XR Flexvolt

DeWalt XR Flexvolt

Stel je eens voor: een bouwwerf waar verlengkabels en generators verleden tijd zijn. Een werf waar iedereen sneller, efficiënter en veiliger kan werken dan ooit tevoren. Dat kan met de nieuwe ontwikkelde DeWalt XR Flexvolt accu. Verkrijgbaar bij Boer Staphorst.

De kracht van gesnoerd en de vrijheid van snoerloos: dát is de DeWalt XR Flexvolt

De Flexvolt is een nooit eerder vertoonde revolutionaire, nieuwe technologie voor 18 en 54 volt machines. Deze accu biedt ongeëvenaarde prestaties, die de verwachtingen van elke professional overtreffen. Zware toepassingen die voorheen nooit mogelijk waren op accu, worden werkelijkheid met de XR Flexvolt. En het mooie is, de accu past ook op de huidige 18 volt machines van DeWalt.

Bekijk de ervaring van onze eerste zakelijke klant met de XR Flexvolt

De kracht van 54V op het hele Flexvolt assortiment

Deze innovatie betekent dat je nu de kracht van 54V hebt, over het hele Flexvolt assortiment. Daarnaast heb je niet langer meer een snoer nodig. De XR Flexvolt accu is de enige accu die deze mogelijkheid biedt en bovendien terugwerkend compatibel is met het 18V platform.

Tijdens de lancering mocht onze gereedschapsspecialist Arnold Westenbrink de nieuwe accu zelf testen: ‘ik was verbaasd hoe krachtig en flexibel deze is’.

Meer weten over de XR-Flexvolt? Kom langs in onze winkel en onze gereedschapspecialisten helpen je graag verder! 

Delen