Dutchbone meubels; onze favorieten!

Dutchbone meubels; onze favorieten!

Reis mee in de wereld van Dutchbone! Het prachtige Nederlandse interieurmerk, maakt de mooiste collecties en focust zich op wereldwijde geïnspireerde producten. Het merk zorgt ervoor dat ze hier en daar wat cultuur snuiven en door veel te reizen over de gehele wereld. Dit alles maakt dat er een ontzettend unieke productlijn ontstaat. Ieder items heeft zo zijn eigen verhaal dat is vast gelegd, in een stukje terug in de tijd, ieder verhaal gebaseerd op een ander deel van de wereld.

De mooiste vloerkleden

Binnen de collectie Dutchbone meubels vind je allerlei vloerkleden in diverse stijlen. Zo ook een ontzettend bijzondere collectie, met een vintage randje. Deze vloerkleden zijn geïnspireerd op traditionele Arabische en oosterse culturen. Je kunt in de vloerkleden een duidelijke vertaling van oud naar nieuwe zien. Wanneer je dol bent op oosterse sferen zijn deze vloerkleden perfect voor jou! Zou heb je iedere dag een vakantie gevoel in huis.

Shop Dutchbone online!

Mix & match

Het leuke van de Dutchbone meubels, is dat deze super makkelijk te combineren zijn met diverse interieurstijlen. De collectie is groot en bestaat onder andere uit krachtige kasten, lekker zittende eetkamerstoelen en van goed materiaal voorziende bijzettafels voor extra stevigheid. Ieder item krijgt voldoende aandacht en wordt gemaakt van pure materialen, waarbij vooral gelet wordt op de details. Dutchbone maakt een mix tussen handwerk en industrie en dat alles resulteert in unieke, koloniale meubels. 

Prachtige verlichting

Naast alle prachtige meubelen, beschikt Dutchbone ook nog eens over een prachtige collectie verlichting. Van de mooiste hanglampen, tot aan bijzondere vloerlampen, unieke tafellampen en alles wat je zoekt om je huis te voorzien van sfeer en warmte. Dutchbone heeft het!

Ben jij ook zo nieuwsgierig geworden naar de accessoires en Dutchbone meubels? Kom eens langs in de winkel en ontdek de prachtige collectie!

Bekijk onze openingstijden

Delen