Laden...

Een robuuste eiken keuken

Een robuuste eiken keuken

Wanneer jij opzoek bent naar een trendy keuken, past dé trend van het moment, helemaal bij jou! Wat dacht je van een robuuste eiken keuken? Hout is het perfecte materiaal om jouw nieuwe keuken een warme en gezellige uitstraling te geven. Ga voor de gave landelijke uitstraling. Ontdek de mogelijkheden!

Ontdek de mooiste keukens

Kies voor eikenhout

Een keuken gemaakt van eikenhout is eigentijds, stijlvol en geeft een warme uitstraling aan het interieur. Dit soort hout is ontzettend hard, sterk en slijtvast. De keuken zal dan ook gemakkelijk tientallen jaren mee kunnen, zonder dat ze gauw beschadigen. Mocht dit wel gebeuren, zullen deze kleine beschadigingen in het eikenhout de keuken een doorleefd en eigen karakter geven. Een ander groot voordeel van een eiken keuken dat je het materiaal gemakkelijk kunt bewerken, waardoor eventuele beschadigingen ook eenvoudig opgeknapt kunnen worden.

Op de juiste manier combineren

Het gebruik van massief eikenhout geeft de keuken een robuuste en landelijke uitstraling. Perfect wanneer je van stoer houdt. Combineer het robuuste hout met staal en graniet, voor een gave look. Om de stoere uitstraling vast te houden is de combinatie met beton ook een aanrader. Neem bijvoorbeeld een werkblad van beton, zo creëer je een unieke combinatie! Maak de keuken af met robuuste handgrepen en je hebt een ontzettend stijlvolle keuken.

De mooiste keukenstijl

Bovendien past een eiken keuken binnen alle soorten keukenstijlen. Of je nou voor industrieel of Scandinavisch kiest, modern of klassiek, een eikenhouten keuken past altijd binnen het plaatje! Combineer bijvoorbeeld het eikenhout met strakke hoogglans kasten en moderne keukenapparatuur. Zo zal er een eigentijdse keuken ontstaan, met alle nieuwste technieken, maar toch een heerlijk huiselijke sfeer om samen te eten!

Lees meer over landelijke keukens

Hoe dan ook, een eiken keuken kan binnen elke stijl worden ontworpen. Combineer eikenhout hoe je zelf wilt en creëer zo jouw eigen unieke stijl. Kom eens langs in de winkel, ontdek de mogelijkheden!

Bekijk de openingstijden

Delen