Een moderne eiken vloer voor jouw interieur

Een moderne eiken vloer voor jouw interieur

De eikenhouten vloeren zijn al jaren lang ontzettend populair! Dit is ook niet heel gek, aangezien het een prachtige frisse vloer is met een strak en moderne look. Het zorgt tegelijkertijd voor een rustige, kalmerende sfeer in huis. Het is dan ook een goede basis voor een prachtig interieur. Doordat je de mogelijkheid hebt om de vloer op verschillende manier af te werken, weet je zeker dat de vloer perfect in jouw interieur past!

Ga voor eikenhout

Het is een ontzettend mooi natuurproduct met een authentieke sfeer. Er gaat niets boven een echte eiken vloer!  Doordat iedere boom verschillende is, ben je verzekerd van een unieke vloer. Een echte eiken vloer is een stijlvolle keuze, welke gegarandeerd een eigentijdse sfeer aan het interieur zal toevoegen. Bovendien past een eiken vloer bij vele verschillende interieurstijlen. Je zit dus altijd goed!

De voordelen van een eikenhouten vloer

Het eikenhout is ontzettend veelzijdig. Allereerst heb je de keuze uit vele verschillende kleuren en uitvoeringen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een houten vloer met extra brede planken? Je zou ook juist kunnen kiezen voor wat smallere planken, wanneer je voor een visgraatvloer wilt gaan! Met een eiken vloer heb je eindeloze mogelijkheden doordat je de vloer op verschillende manieren kunt bewerken en afwerken. Zo kun je de eikenhouten vloer precies naar wens maken.

De mooiste eiken vloer

Wanneer je de keuze voor een stoere eiken vloer gemaakt hebt, kun je er vervolgens voor kiezen om een specifieke afwerking of behandeling toe te passen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om de vloer in de wax, olie of lak zetten. Zo kun je de vloer een kleur geven, met een olie naar keuze. Naast het veranderen van het uiterlijk, bepaalde de afwerking ook het uiteindelijke onderhoud. Vraag onze vloerspecialisten naar tips!

Wil jij graag een eiken vloer? Kom eens langs in de winkel en ontdek de mooiste eikenhouten vloeren. Onze vloerspecialisten helpen je graag!

Bekijk onze openingstijden

Delen