Fotobehang

Fotobehang

Wil je eens een keer wat anders aan de muur? Met fotobehang heb je in no-time een hele nieuwe look in jouw interieur. Van jouw muur maak je dan in een handomdraai een eyecatcher. Laat je verrassen bij Boer Staphorst van de soorten fotobehang die bij ons verkrijgbaar zijn. Je vindt verschillende soorten foto’s in verschillende sferen of je maakt jouw wand pas echt persoonlijk met een eigen foto.

Anders dan anders

Fotobehang is écht even iets anders dan gewoon behang. Het is een creatieve en unieke oplossing om de muren in huis weer in een nieuw jasje te steken. Of je nu kiest voor een foto van een prachtig landschap, een toffe print of een uitzicht over New York, met een foto over de hele wand heb je gelijk een hele andere sfeer in de door jouw gekozen kamer.

Geen standaard motieven

Fotobehang is op elke muur toe te passen: of het nu gaat om de muren van de slaapkamer of van een kantoor. Het fijne van fotobehang is dat je geen rekening hoeft te houden met standaard motieven. Als een gewenst motief niet verkrijgbaar is, kun je deze eenvoudig namaken door middel van een digitale print op fotobehang. Kortom, met fotobehang kun je al jouw creatieve interieurwensen waarmaken & kun je elke gewenste print op jouw muur krijgen!

Afbeeldingen in allerlei sferen

Bij Boer Staphorst hebben we een veelheid aan afbeeldingen in allerlei sferen van o.a. BN Wallcoverings en Eijffinger. Van kinderbehang met Disney figuren tot kunst van Van Gogh en prachtige landschappen op elk gewenst formaat.

Ook is het mogelijk om met een eigen foto jouw wand aan te kleden voor een echte persoonlijke touch. Hieronder is een afbeelding te zien van de woonkamer van Mariëlle. Zij heeft gekozen voor fotobehang met een afbeelding van haar kinderen en dit maakt haar huis écht eigen en persoonlijk.


Credits: Mariëlle van @thuizop5

Bekleed de gehele ruimte met fotobehang van bijvoorbeeld een landschap voor een rustgevende sfeer. Ook mooi is om een focuspunt te creëren in het interieur door één wand te bekleden met het behang. Zoek de rust en natuur op in je eigen huis!

Voordelen van fotobehang

Fotobehang is afwasbaar, lichtbestendig en verkleurd dus niet. Daarnaast zijn er geen plakranden zichtbaar, waardoor het lijkt alsof de foto uit één stuk bestaat. Bovendien is er bij fotobehang van BN Wallcoverings een non woven ondergrond gebruikt. Hierdoor is het behang eenvoudig te plakken en heb je altijd een schitterend eindresultaat op jouw muur.

Wil je meer informatie of heb je vragen over ons fotobehang? Onze specialisten helpen je graag verder met tips en advies. Kom langs in onze showroom!

Ontdek ons assortiment behang

Delen