Gardena Smart System

Gardena Smart System

Tuinieren op afstand? Dat kan! Met het nieuwe Gardena Smart System kun je het gazon laten bewateren en verzorgen op afstand. Dus ga gerust op vakantie, geniet, en laat het Gardena Smart System voor je gazon zorgen. Bij thuiskomst tref je een prachtige tuin aan.

Met het Gardena Smart System hoef je nooit meer urenlang te grasmaaien of met een tuinslang in de weer. Met de drukke agenda’s van tegenwoordig is vrije tijd schaarste. Besteed je vrije tijd nu aan leuke dingen, en laat het tuinieren over aan Gardena.

Hoe werkt het?

Het Gardena Smart System is bestuurbaar door slechts één smartphone-app. Hiermee bedien je eenvoudig de robotmaaier en het sproeisysteem. Via deze app kun je altijd de status van het gazon opvragen. Dit is eenvoudig te installeren, eenvoudig te gebruiken en eenvoudig te plannen.

Het Gardena Smart System bestaat uit de volgende artikelen:

  • Smart Sileno + Robotmaaier: de robotmaaier onderhoudt je gazon terwijl je gerust van je vakantie kan genieten. Via de app is altijd de status van het gazon te bekijken.
  • Smart Sensor: deze sensor registreert de status van de bodemvochtigheid, lichtintensiteit en de temperatuur van het gazon en stuurt deze naar de app.
  • Smart Water Control: niet te veel, niet te weinig water. De Smart Water Control is gekoppeld aan de app en geeft je gazon de hoeveelheid water precies zoals jij dat wilt.
  • Smart Gateway: deze is verbonden via je router aan het internet.

Hierin zijn verschillende combinaties mogelijk. Wil je bijvoorbeeld alleen sproeien op afstand zonder de robotmaaier aan te schaffen? Welke combinatie je ook kiest, er is altijd een passende set voor jou.

Voor iedereen die vragen heeft over de werking van de Gardena robotmaaier City Sileno, open dan hieronder de Sales Guide met de meest voorkomende vragen, oplossingen en mogelijkheden.

Open de Sales Guide hier

Zelf ook genieten van deze extra vrijheid en comfort? Kom dan langs!

Delen