Gardena Sprinklersysteem

Gardena Sprinklersysteem

Een perfect bewaterde tuin is nog nooit zo makkelijk geweest met het nieuwe Gardena Sprinklersysteem! Deze onopvallende sproeiers die uit de grond omhoog komen, zorgen voor een efficiënte, gelijkmatige besproeiing van uw gazon. Bekijk alle voordelen en mogelijkheden.

Altijd het perfecte gazon

Het Gardena Sprinklersysteem is een onopvallend systeem in uw gazon. De sproeiers komen alleen uit de grond omhoog wanneer ze aan het werk zijn. Zodra ze efficiënt en gelijkmatig uw tuin hebben besproeid, verdwijnen de sproeiers weer in de grond. Het perfecte gazon is hiermee binnen handbereik!

Betrouwbaar en gemakkelijk te installeren

Het Gardena Sprinklersysteem is eenvoudig en gemakkelijk te installeren. Het systeem heeft een gepatenteerde ‘Quick en Easy’ -aansluittechniek. Zo installeert u binnen een handomdraai uw eigen sprinklersysteem!

Geschikt voor elk type gazon

Voor elke type gazon en elke behoefte zijn er verschillende mogelijkheden:

Voor vierkante en rechthoekige gazons
De OS 140 van Gardena is een verzonken zwenksproeier die ideaal is voor de besproeiing van vierkante en rechthoekige oppervlakken van 2 tot 140 m².

Voor kleinere oppervlakken of planten
De verzonken sproeier S 80 kan worden gebruikt voor de besproeiing van kleine oppervlakken tot 80 m², terwijl de S 80/300 ideaal is voor besproeiing van hogere beplanting. Bij beide modellen kan de sproeihoek worden ingesteld tussen 5 en 360°, met een bereik tot 5 meter.

Turbosproeiers voor middelgrote en grote gazons
De verzonken turbinesproeiers T 100, T 200 en T 380 zijn ideaal voor de besproeiing van middelgrote tot grote gazons. Alle verzonken turbinesproeiers en de verzonken zwenksproeiers OS 140 kunnen samen op één leiding worden aangesloten.

Een revolutie op het gebied van verzonken sproeiers
De AquaContour Automatic van Gardena is een revolutie op het gebied van verzonken sproeiers. Dit sprinkler systeem maakt maatbesproeiing van specifieke plekken of gazonvormen mogelijk met een oppervlak tot 350 m².

Stel uw eigen Gardena Sprinklersysteem samen!
Bij Boer Staphorst hebben we een complete serie verzonken sproeiers, onderdelen en startsets. De sproeiers van het Gardena Sprinklersysteem vormen de basis, maar u kunt het systeem eenvoudig uitbreiden met microdrip materialen en onderdelen om de beregeningsinstallatie te automatiseren. Zo kunt u uw eigen sprinklersysteem samenstellen, aansluitend bij uw gazon en behoeften.

Via de Gardena planningsbrochure kunt u eenvoudig uw eigen besproeiingsinstallatie samenstellen:

Stel mijn eigen besproeiingsinstallatie samen

Komt u er niet uit dan helpen onze buitenspecialisten u graag verder in onze winkel met een advies op maat! Kom langs >

Bekijk onze openingstijden

Delen