De mooiste Geberit badmeubelsets

De mooiste Geberit badmeubelsets

Iedereen is anders en iedereen heeft andere behoeften ten opzichte van de badkamer. Daarom heeft Geberit een ruime keus uit verschillende concepten, waarbinnen alle elementen op elkaar zijn afgestemd. Zo heeft bij Geberit iedereen de mogelijkheid voor een badkamer die meer is dan alleen een badruimte. Bekijk de Geberit badmeubelsets. 

Alle Geberit badmeubelsets op een rij:

Geberit Renova Plan

De basis van de badmeubelset van de Geberit Renova Plan badkamerserie, is het hoekige design van de wastafel. De rondingen van de binnenkom verzachten het design en zorgen voor voldoende bewegingsruimte tijdens het gebruik. Dankzij de extra slanke Slim Rim oplegwastafel krijgt het meubel een moderne uitstraling. Bovendien bieden de meubels praktische opbergruimte, waardoor je altijd een opgeruimd badkamer hebt. De kasten zijn voorzien van geïntegreerde grepen. Door de indeling met legplanken of laden geniet je van maximaal opberggemak.

Geberit Renova Compact

Een mooie badkamer in een kleine ruimte is altijd puzzelen. je wilt namelijk ook in een kleinere badkamer genieten van bewegingsruimte. De producten van de Geberit Renova Compact badkamerserie bieden slimme en ruimtebesparende oplossingen in een modern jasje. Zo kan de kleinste ruimte efficiënt, maar ook heel mooi en luxe worden ingericht. Zo beschikt bijvoorbeeld de onderkast van de fontein over een handdoekhouder en heeft de wandcloset een kort sprong, waardoor er meer beenruimte overblijft. Mooie oplossingen die ruimte besparen. Je hebt hierbij de keuze uit verschillende wastafelvarianten, meubels en lichtspiegels. De meubelset heeft interessante details zoals softclose meubeldeuren en de verchroomde handgrepen.

Lees meer over Geberit

Geberit Smyle

De Geberit Smyle serie is functioneel, breed toepasbaar en heeft een interessante vormgeving. Met de verschillende producten creëer je een moderne gezinsbadkamer. De meubels bieden handige opbergruimte, voornamelijk de onderkasten bieden een zee aan opbergruimte. De wastafel heeft twee verschillende ontwerpstijlen, de wastafels met afgeronde hoeken geven de serie een klassieke uitstraling. Gaat u liever voor een moderne look? Kies dan voor de hoekige wastafels met strakke lijnen. De kwaliteit zit hem in de details: denk aan laden die met een druk geruisloos sluiten, de spiegel met geïntegreerde lamp of de afgeronde hoeken van de handgrepen. Kortom, een badkamerserie waaraan alles klopt.

Geberit iCon

De iCon serie van Geberit vervuld al je badkamerwensen, zonder ook maar met minder genoegen te hoeven nemen. Deze meubelset biedt zelfs in kleine ruimtes optimaal comfort en bewegingsvrijheid. De asymmetrische wastafel vormt een artistiek middelpunt en biedt praktische opbergruimte. De zachte vormen van de binnenkom vormen een contrast met de strakke lijnen van de rand.
Combineer de meubels kunnen naar eigen behoefte, dankzij de modulaire opbouw. Je hebt alle vrijheid bij het plaatsen en indelen van de afzonderlijke elementen!

Geberit XENO²

De Xeno² is een van de minimalistische Geberit badmeubelsets. Je kunt de badkamer helemaal zelf samenstellen met de losse elementen en op deze manier optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte. De Varicor wastafels hebben een matte, gesatineerde uitstraling en voelen warm aan. De onderkast benadrukt het slanke design van de wastafels die slechts 12 mm hoog zijn. Hierbij heb je de keuze uit een eenpersoons- of tweepersoons wastafel. De push-to-open laden bieden praktische opbergruimte en de geïntegreerde verlichting zorgt voor extra sfeer in de badkamer..Combineer de meubels naar eigen hartenlust.

Ervaar alle badkamermeubels en wastafels in onze badkamershowroom. Kom langs!

Delen