Geberit DuoFresh: Altijd een fris toilet!

Geberit DuoFresh: Altijd een fris toilet!

Wist je dat 80% van de mensen zich ergert aan de stank op het toilet? Dat is met Geberit DuoFresh verleden tijd! Een oplossing die verder gaat dan een luchtverfrisser, die alleen geuren camoufleren. Dit toiletsysteem verwijdert de stank direct vanuit de toiletpot.

Wie kiest voor Geberit DuoFresh geniet voortaan altijd van een fris toilet! 

Hoe werkt het?

Geberit DuoFresh verwijdert vieze geurtjes rechtstreeks uit het toilet. Deze worden gezuiverd met een actief koolstoffilter, dat verborgen zit achter de bedieningsplaat. Het systeem werkt los van ventilatiesystemen, en daarmee bespaart het zelfs energie: de ramen in de winter kunnen gesloten blijven!

Met één druk op de knop wordt het geurzuiveringsonderdeel ingeschakeld. Deze voert de nare luchtjes direct af vanuit de toiletpot. Het filter neutraliseert, waarna de ventilator de frisse lucht terug in de toiletruimte blaast. Het toiletblokje achter de bedieningsplaat zorgt voor een frisse spoeling. Na tien minuten schakelt het systeem automatisch uit.

Bekijk hier de werking van de Geberit DuoFresh

Het systeem

Geberit DuoFresh verwijdert de geuren bij de bron. Hiervoor heb je alleen een Geberit DuoFresh inbouwreservoir en een Sigma40 bedieningsplaat nodig. Deze bedieningsplaat is verkrijgbaar in een glazen variant, in de kleuren zwart, wit en umbra, en in kunststof in de kleuren zwart en wit.

Maak vrijblijvend een afspraak voor de Geberit DuoFresh

Bij deze bedieningsplaat zit de Geberit toiletblokhouder inbegrepen. Zo kunnen de praktische toiletblokjes gemakkelijk en veilig in het inbouwreservoir worden geplaatst. Dit zorgt voor nóg meer frisheid en hygiëne bij elke spoeling.

Bekijk de ervaring van één van de gebruikers met Geberit DuoFresh:

Meer weten over de Geberit DuoFresh? Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze badkamerspecialisten of kom langs in onze showroom! 

Delen