Een grijze bank is altijd goed!

Een grijze bank is altijd goed!

Voor welke kleur grijs je ook gaat, van zacht en licht tot antraciet, de grijze tinten zijn de ideale basis van jouw interieur! Een grijze bank is dan ook altijd een goede keuze. Kruip heerlijk weg tussen de zachte kussens op een grijze hoekbank, of kom tot rust in een comfortabele bank met een chaise longue! Een ding is zeker, er zit altijd een geschikte grijze bank voor jou bij!

Jouw unieke stijl

De grijze kleur van jouw bank is de perfecte basis voor eindeloze combinaties. Ga je voor trendy kleuren in een modern interieur? Of heb je liever een landelijke look, met natuurlijke materialen. Je kunt ook kiezen voor een klassiek interieur, met stijlvolle woonaccessoires en rijke materialen wordt de grijze bank in no-time een chique meubelstuk. Combineer jouw grijze bank met andere grijs  en aardetinten, zo ontstaat er een prachtig ton sur ton interieur, waar je je helemaal thuis zult voelen! Een andere mogelijkheid is de industriële woonstijl, welke je gemakkelijk toepast door te kiezen voor een stoere, industriële salontafel en tv-meubel. Ga je liever voor een veilige kleur? Grijs is altijd eenvoudig te combineren met een neutrale kleur!

Het juist materiaal

De grijze banken zijn in vele materialen te vinden. Elke materiaalsoort heeft zo zijn eigen unieke kenmerken en brengt een bepaalde sfeer in de woonruimte!

  • Grijze stof – We hebben ontzettend veel verschillende kleuren en patronen. Zo weten we zeker dat er altijd een stof tussen zit die voldoet aan jouw wensen!
  • Grijs leer – Wanneer voor je kwaliteit wilt gaan, is een leren bankstel de perfecte keus. Het is een duurzaam materiaal, natuurlijk en wanneer je de bank goed onderhoudt, zal deze alleen maar mooier worden!
  • Grijs microleer – Het microleer is een samengestelde bekleding van een microvezel bovenlaag met een leren onderlaag. Een fijn materiaal, dat sterk en soepel is en ook nog een heerlijk zacht aanvoelt!
  • Grijs kunstleer – Tegenwoordig is het kunstleer amper te onderscheiden van het echt leer. Het voordeel van kunstleer is dat dit gemakkelijk te onderhouden is!
  • Grijs microvezel – Wanneer je kiest voor microwezel, kies je voor polyester en polyamide. Deze combinatie van materialen voelt lekker zacht aan en is gemakkelijk schoon te maken!

Wil jij graag een grijze bank? Ondanks dat je nu even niet langs kunt komen in de winkel, mag je altijd mailen of bellen, onze woonspecialisten helpen je graag!

Bel naar 0522 – 46 68 00, of mail naar [email protected]!

Delen