Hanglampen

Hanglampen

Een hanglamp is een perfecte oplossing om de gehele kamer in één keer te verlichten. Een hanglamp wordt vaak op een centrale plek in de kamer gehangen: een échte eyecatcher. Boer Staphorst heeft een ruim assortiment aan hanglampen om het juiste model te vinden dat past in jouw interieur.

Verschillende stijlen

Een hanglamp is een échte eyecatcher, want het bepaalt de stijl van het interieur. Op onze verlichtingsafdeling hebben we daarom talloze mogelijkheden in verschillende uitvoeringen en stijlen. Vind de hanglamp die past bij jouw stijl:

Landelijk
De hanglampen uit de Good & Mojo collectie van It's about RoMi zijn echte landelijk eyecatchers. Een prachtige lampencollectie die zich volledig richt op duurzaamheid. Daarom zijn de lampen stuk voor stuk unieke exemplaren die je interieur een prachtig landelijke uitstraling geven. Daarnaast draag je ook bij aan een duurzame samenleving.

Modern
Een andere trend die we veel zien op het moment, zijn de industriële lampen. Door de combinatie van verschillende materialen en het gebruik van grote schroeven en scharnieren krijgen de lampen een robuuste uitstraling. De meeste lampen hebben ook nog steeds de klassieke staal kleur, wat voor een stoer en speels uiterlijk zorgt. En die industrielook? Die past vrijwel in elk interieur!

Klassiek
Sfeervol, gedetailleerd, elegant; dit zijn de typische kenmerken van klassieke lampen. De lampen brengen ook daadwerkelijk klasse in jouw interieur. Er worden hoogwaardige materialen  gebruikt zodat de lampen stevig zijn en lang meekunnen. Een populaire stijl die nooit uit de mode raakt. Klassieke lampen zorgen voor een warme en gezellige sfeer en bieden daardoor een fijne plek om thuis te komen.

Creëer ook zo'n prachtige uitstraling met een échte eyecatcher van Boer Staphorst. Shop hier jouw hanglampen online.

Shop hier jouw hanglamp

Delen