Heart Wood: Kleur van het jaar 2018

Heart Wood: Kleur van het jaar 2018

Zojuist heeft Flexa de kleur van het Jaar 2018 bekend gemaakt: Heart Wood. Een volwassen grijsroze kleur die overal gebruikt kan worden bijvoorbeeld in de woonkamer, keuken en slaapkamer. Ontdek hoe deze nieuwe kleur elke kamer in huis een rustgevende uitstraling kan geven!

Heart Wood

De Flexa Kleur van het Jaar 2018 is Heart Wood. Flexa heeft gekozen voor deze grijsroze tint om je weer in contact te laten komen met de rustgevende kleuren uit de natuur. Afhankelijk van de gewenste sfeer in je woning, kun je deze moderne tint in allerlei kleurcombinaties gebruiken om verschillende stemmingen te creëren.

A welcome home

De keuze voor de Kleur van het Jaar 2018 is gemaakt door de kleurspecialisten van het Flexa Colorlab. Samen met vele internationale designexperts en trendwatchers zagen zij dat er over de hele wereld steeds meer behoefte ontstond aan huiselijkheid. Heart Wood is de perfecte kleur voor deze trend, door de geruststellende en rustige werking. Heart Wood creëert ‘a welcome home’ voor iedereen!

Veelzijdig toepasbaar

Heart Wood heeft een subtiele roze tint en dat zorgt in elke kamer voor een uitnodigende sfeer. De kleur is veelzijdig te combineren en toepasbaar binnen elke woonstijl. Combineer hem gerust met pittige groentinten of koele blauwtinten. Ook mooi is om deze kleur met aardetinten te combineren voor een weldadige kleurcombinatie. Of wat dacht je van lichtere kleuren voor een luchtige maar toch warme sfeer? Combineer naar eigen wens en creëer de sfeer die helemaal bij jou past!

Benieuwd hoe de Kleur van het Jaar 2018 er in jouw woning uit ziet? Gebruik de Flexa Visualizer-app

Delen