Laden...

Onze sleutelkampioen gaat met pensioen

Onze sleutelkampioen gaat met pensioen

Na 17 jaar te hebben gewerkt voor Boer Staphorst mag Henk Spoelman nu genieten van zijn welverdiende pensioen. Henk kwam, na 25 jaar te hebben gewerkt bij Doeland in Dedemsvaart, bij ons op de Doe-het-zelf afdeling te werken. 

Sleutelkampioen

Doordat Henk al heel wat jaren ervaring had in ijzerwaren hoefden zijn collega’s hem niet veel meer te leren. Één van de taken van Henk bij Boer was het maken van sleutels. Geen sleutel was hem te gek. Henk kon alles voor je namaken. Dat is ook niet heel gek met 49 jaar ervaring. Vandaar dat hij ook wel dé sleutelkampioen werd genoemd.

De dames van de receptie misten Henk gelijk de eerste ochtend van zijn pensioen al. Zo kwam Henk elke ochtend even langs voor een gezellig praatje en zette Henk de roltrap altijd aan. Dit moesten ze nu zelf doen!

Schatzoeken

Iets wat veel mensen niet weten van Henk is dat hij dol is op het spel Geocaching. Dit is een avontuurlijk (buiten)spel voor GPS en Smartphone gebruikers. Je gaat daarmee op zoek naar locaties waar geheime ‘schatten’ verstopt liggen. Eenmaal gevonden verdien je weer leuke beloningen. Dat Henk een fanatieke Geocaching speler is, is wel te zien! Zo is hij laatst helemaal naar Sint Jansklooster gefietst vanuit Staphorst.

Gefeliciteerd Henk! En geniet van je welverdiende pensioen.

 

Delen