Laden...

Dé herfst en winter kleurencollectie van Pure & Original

Dé herfst en winter kleurencollectie van Pure & Original

Op 19 september 2019 presenteerde Pure & Original alweer hun tweede Limited Edition kleurencollectie. Dit keer zijn het kleuren die passen bij de herfst/winter van 2019-2020. Neem maar van ons aan dat het een mooie collectie is geworden. Ben je nieuwsgierig geworden naar deze kleurencollectie? Lees dan snel verder welke kleuren het zijn geworden.

Op dit moment nemen we afscheid van de lange zomeravonden en verwelkomen we de koudere dagen die eraan zitten te komen. Kenmerkend aan het najaar is dat de bladeren beginnen te kleuren en deze vervolgens van de bomen vallen. Beetje bij beetje gaan we ons steeds meer van buiten naar binnen verplaatsen.

De bank in onze woonkamer wordt gesierd door warme dekens en kussens. Kleden op de vloer zorgen voor warme voeten. Een teken dat het najaar echt is begonnen! Pure & Original heeft het voor elkaar gekregen om deze sfeer om te zetten naar een collectie van zeven prachtige en volle kleurtinten.

Ontdek de Histor kleurtrend 2020

Kleuren van de herfst & winter

In de najaarskleurencollectie van Pure & Original zitten zeven nieuwe en mooie kleuren. De eerste kleur uit de collectie is Caramel, deze kleur doet zich denken aan het moment wanneer de bladeren buiten beginnen te kleuren. Je weet dan dat de herfst is aangebroken want je verzamelt de bladeren en viert de start van het najaar. De volgende kleur doet zich denken aan het moment dat het weer omslaat en met het intreden van de herfstregen begint de aarde te kleuren. Deze kleuren gaan van licht oranje naar donkerrood en bruin, dat is de omschrijving van de kleur Dry Terra.

Marsale is een kleur waarbij je een deken en een kop thee pakt en geniet van de warmte in huis. Dit is absoluut een kleur die passie en comfort uitstraalt. De volgende kleur, Plum, is een energieke kleur om de koude dagen mee te verwarmen. Het is een diepe en intense kleur waarbij je helemaal tot rust komt in je interieur. Bohemian Vintage doet denken aan onweer, regen en eindeloze wolken. Het wordt kouder buiten, maar binnen maken we het warm en gezellig. Je geniet van de grijze dagen met het lezen van een boek of het kijken van een film. Deze kleur past daar perfect bij. 

De kleur Ink Blue doet ons denken aan het moment wanneer de nacht valt en de lucht langzaamaan verandert richting een donkerblauwe tint. Van blauw naar zwart en zo verder naar het donkere. Blue is de laatste kleur uit deze collectie. De lucht wordt in het najaar natuurlijk nog blauwer wanneer het vriest. Zuurstof voelt schoon en licht. Je ademt het in tot aan je tenen, alsof het je optilt. Je vult jezelf met nieuwe energie.

Ga aan de slag met de kleuren!

De kleuren van de nieuwe collectie van Pure & Original zijn prachtig. Ze doen denken aan het najaar en de kleuren die daarbij komen kijken. Wij vragen ons af met welke kleur jij aan de slag zou willen gaan? En ben jij ook zo benieuwd naar de kleuren in het echt en hoe deze zal staan in je interieur? Kom dan eens langs in onze winkel, want onze verfspecialisten staan altijd voor je klaar!

Bekijk de openingstijden

Delen