Maak je interieur af met horizontale jaloezieën

Maak je interieur af met horizontale jaloezieën

Of je nu een landelijk of modern interieur hebt, jaloezieën zijn een verrijking voor elke ruimte. Daarom zijn jaloezieën al decennialang één van de populairste vormen van raamdecoratie. Jaloezieën geven jouw woning een eigen unieke uitstraling en creëren een sfeervolle omgeving. Wij zijn fan!

Soorten horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën worden ook wel horizontale lamellen genoemd en zijn een prachtige aanwinst voor jouw interieur! Deze vorm van raambekleding bestaat uit horizontale lamellen waarmee je zelf de inkijk en lichtinval perfect kunt regelen. Horizontale jaloezieën worden op maat gemaakt in verschillende breedtes, kleuren en patronen. Maar welke soorten horizontale jaloezieën op maat zijn er nu eigenlijk? Aluminium jaloezieën zijn al jaren een aanwinst voor ieder interieur! Met aluminium lamellen regel jij eenvoudig de inkijk en de perfecte lichtinval. De jaloezieën zijn in verschillende breedtes, kleuren en patronen beschikbaar waardoor jij deze vorm van raamdecoratie perfect kunt laten aansluiten op jouw woonwensen! Houten jaloezieën zijn razend populair. Eén van die redenen is dat houten jaloezieën bij alle interieurstijlen passen; van modern tot landelijk en van industrieel tot klassiek. Houten jaloezieën zijn er in vele bijzondere houtsoorten en in tal van kleuren en structuren. Maar er zijn ook kunststof jaloezieën met een houtlook die perfect bestand zijn tegen vocht. Ideaal voor in de badkamer dus!

Bekijk alle horizontale jaloezieën

De voordelen van horizontale jaloezieën

Wat zijn nu eigenlijk de voordelen van horizontale jaloezieën? Wij hebben de voordelen van deze stijlvolle raamdecoratie voor jou op een rijtje gezet:

  • Aluminium jaloezieën zijn warmtewerend door de aard van het materiaal. Ideaal dus voor de zomerdagen. Maar ook als het buiten wat kouder is, hebben aluminium jaloezieën een isolerende werking. De perfecte raamdecoratie voor de wisselende Nederlandse seizoenen!
  • Wil jij raamdecoratie die je makkelijk schoon kunt houden? Dan zijn horizontale jaloezieën de perfecte match! Je kunt de lamellen met een plumeau of vochtig