Welke hor past het best bij jou?

Welke hor past het best bij jou?

In het voorjaar komen buiten alles weer tot leven. Op de grond en in de lucht krioelen de insecten in het rond. En dit is voor velen een grote ergernis, de komst van insecten. Om de insecten, voornamelijk vliegen en muggen, buiten te houden kun je kiezen voor een hor. Met een hor houd je vervelende insecten buiten en kun je overdag en ’s avonds toch genieten van de frisse buitenlucht.

Varianten horren

Wij maken een onderscheid in horren voor zowel ramen als deuren. Beide varianten zijn in verschillende modellen, kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar. Een hor is functioneel, bestand tegen insecten maar moet natuurlijk ook handig in gebruik zijn. In ons assortiment hebben we horren van meerdere merken, namelijk Luxaflex, Unilux en Hamstra. Unilux en Luxaflex zijn specialist in maatwerk en Hamstra heeft zowel standaarduitvoeringen als maatwerk. De drie merken staan bekend om betrouwbaarheid, mooie afwerking en ze hebben daarom voor elk raam en deur een passende oplossing.

Ontdek onze hordeuren

Een voorbeeld van een hor zijn hordeuren. Deze heb je in allerlei soorten, van een hordeur voor een schuifpui, horren voor openslaande tuindeuren tot een hor voor een draaideur. Daarnaast hebben we voor ramen verschillende soorten horren. Afhankelijk van het type kozijn, inbouwruimte, de gebruikswensen en natuurlijk persoonlijke smaak is er voor ieder raam een passende hor te vinden.

Lees meer over raamhorren

Heb je last van hooikoorts, dan hebben we voor jou dé uitkomst! Kies dan voor een hor met zogenoemd Poll-tex® gaas. Dit gaas houdt voor een groot deel de pollen buiten. Lees meer >

Horren op maat

Horren zijn verkrijgbaar in standaard maten, maar niet aansluitend bij jouw raam en/of deur. Alle horren worden op maat gemaakt zodat deze perfect aansluit bij het raam en/of de deur. Ook is het mogelijk om het gaas zelf te kiezen. Kies je voor pollenwerend gaas of sterk gaas wat bestand is tegen de kinderen? Alles is mogelijk! Kom langs in onze winkel en laat je informeren welk type hor het beste bij jou past.

Bekijk onze openingstijden

Delen