Laden...

De iGrill thermometer van Weber

De iGrill thermometer van Weber

De perfecte kerntemperatuur bereiken is nu wel heel gemakkelijk met de nieuwe iGrill thermometer van Weber. De iGrill is ontworpen voor barbecueliefhebbers, maar gemaakt voor iedereen. Upgrade jouw barbecue en krijg via je mobiele apparaat te horen wanneer jouw stukje vlees perfect gegaard is! 

Werking van de iGrill thermometer

Bekijk het onderstaande filmpje voor de werking van de nieuwe iGrill 3 thermometer.

Bekijk ons assortiment barbecues

Stappenplan iGrill thermometer

Stap 1. Steek de iGrill sonde in het vlees dat je graag gekoppeld wilt hebben aan jouw mobiel. Kies op de iGrill app het soort vlees of het recept dat je wilt bereiden; van medium rare biefstuk tot lamsvlees, het kan allemaal! Bovendien kun je ook zelf een standaard temperatuur instellen voor je favoriete eigen recepten. Zet vervolgens de iGrill naast je barbecue.

Bekijk de iGrill op onze webshop

Stap 2. Het enige wat je nu hoeft te doen is wachten! Ga gerust terug naar je gasten en drink gezellig een drankje mee terwijl het vlees op de barbecue ligt. Je kunt ondertussen een oogje op je smartphone of tablet houden om te controleren hoe het met de temperatuur staat, maar de iGrill houdt het zelf ook in de gaten.

Het is aan jou hoe ver je wilt gaan met het bijhouden van de temperatuur! Ga te werk als een echte professional en houd de verschillende sondes in de gaten op je dashboard. Je kunt zelfs een uitgebreid inzicht krijgen in één sonde en hierbij de exacte temperatuurontwikkeling bekijken aan de hand van een grafiek. Wanneer jouw gerecht klaar is krijg je een melding.

Stap 3. Pling! Je vlees is klaar en heeft de perfecte kerntemperatuur bereikt. Je kunt nu heerlijk van jouw stukje vlees genieten!

Varianten iGrill thermometers

Je hebt de keuze uit verschillende iGrill thermometers:

  • De iGrill mini: met één thermometersonde
  • De iGrill 2: met twee thermometersondes
  • De iGrill 3: voor alle  gasbarbecues

Vanaf nu zou je nooit meer willen barbecueën zonder de iGrill en dat hoeft ook niet! Kom langs en scoor de iGrill in onze winkel.

 

Delen