De finishing touch voor jouw overkapping

De finishing touch voor jouw overkapping

Wanneer de eerste zonnestralen weer tevoorschijn komen, dan wil je zoveel mogelijk genieten van het buitenleven. Het liefste elke dag, maar zeker ook niet te vergeten op de warme zomeravonden. Een overkapping is dan perfect voor jou! Steeds meer mensen kiezen voor de voordelen van een overkapping. Heerlijk overdekt zitten zonder teveel last te hebben van de regen en/of zonnestralen. Maar het is wel zo gezellig om jouw overkapping gezellig in te richten. Alleen hoe doe je dat?

Haal het maximale uit jouw overkapping

Onder jouw overkapping kom je pas echt tot rust en heb je een gezellige tijd met het gezin. Je wilt het maximale uit jouw overkapping halen, de inrichting is hierbij zeker een belangrijk onderdeel. Meer groen in de tuin is een huidige trend. Met beplanting fleur je jouw overkapping helemaal op, je krijgt een natuurlijke tuinstijl. Planten en bloemen in plantenbakken zorgen voor meer sfeer. Hoe leuk zijn de plantenbakken van 4 Seasons Outdoor?! Vergeet niet om eraan te denken over de hoeveelheid zonlicht die in de overkapping schijnt, voordat je de planten en bloemen gaan neerzetten. De ene zon heeft meer zon nodig dan de ander. Helaas verkopen wij geen planten meer, maar de leuke plantenbakken van 4 Seasons Outdoor.

Shop de leuke plantenbakken van 4 Seasons Outdoor

Leg keramische tegels

Met een mooie vloer maak je jouw terras helemaal af. Zorg daarbij voor contrast met de wanden en het dak. Met keramische tegels zorg je voor een goede basis van de overkapping. Deze tegels krassen niet, zijn slijt- en maatvast. Ideaal om daarna jouw tuinmeubelen op te zetten voor de extra sfeer.

Plaats meubelen in jouw overkapping

Maak van jouw overkapping een plek waar jij je thuis voelt, het wordt een woonkamer maar dan voor buiten. En geloof ons, comfortabele tuinmeubelen zijn hierin onmisbaar! Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor heerlijke ligbedden of juist voor een loungehoekset voor het gehele gezin. Houd je meer van gezellig en lang tafelen? Dan kies je bijvoorbeeld voor een eettafel waar je urenlang aan kunt natafelen. Bij ons vind je tuinmeubelen van diverse merken zoals Hartman, 4 Seasons Outdoor en Yoi. Voeg aan