Waarom ons interieurontwerp iets voor jou is

Er zijn een heleboel mensen die twijfelen of een interieurontwerp iets voor hen is, wellicht ben jij misschien één van hen. Je vraagt je af of je daarna geholpen bent met jouw woonvragen. Maar dan zijn wij, Francien en Annemarie, degene die jou laten zien waarom een interieurontwerp juist wel iets voor jou is en hoe wij je verder kunnen helpen.

De eerste en misschien wel belangrijkste reden is toch wel dat iedereen een inrichting wilt waar hij/zij zich in thuis voelt. Je moet je er prettig voelen en jouw huis moet jouw thuis zijn. Wij, als interieuradviseurs, kunnen ervoor zorgen dat de sfeer in huis fijn voelt. Ook als je aan andere smaak hebt dan jouw partner kunnen wij ervoor zorgen dat het voor beide een thuis voelt. De woonwensen combineren wij tot een mooi geheel.

Een interieurontwerp met Francien of Annemarie helpt jou om jouw woonvragen op te lossen. Van een basis interieurontwerp tot een compleet interieurontwerp en compleet verlichtingsontwerp. Tijdens het interieurontwerp helpen wij jou met kleuren, indeling, keuze van meubelen en materialen. Van tevoren vinden wij het heel erg fijn wanneer je zoveel mogelijk maten, ideeën, plattegronden en afmetingen mee neemt. Zo kunnen wij advies geven passend bij jouw stijl.

Maar wat is dan de reden dat je voor vragen over jouw interieur bij één van deze dames moet aankloppen? Met enige regelmaat inspiratie opdoen in de winkel, uren scrollen op Pinterest, bladeren in de woonbladen, het is allemaal erg leuk. Maar het aanbod is heel erg veel en misschien zie je dan door de bomen het bos niet meer. Francien of Annemarie kunnen door te luisteren naar jouw wensen een gepersonaliseerd ontwerp maken. Deze wensen worden door vertaald naar een ontwerp die bij jou aansluit. Daarnaast is het ook fijn dat er iemand met je mee kijkt en helpt de juiste keuzes te maken.

Met enige hulp ontdek je mogelijkheden die je zelf waarschijnlijk niet ziet. Je zit soms vast in je eigen indeling en vindt het lastig om een spannendere keuze te maken. Als interieuradviseurs kijken we met een frisse blik naar jouw interieur en krijg je veel nieuwe ideeën. Wij denken met je mee om de meest efficiënte indeling en spannende (kleur)combinaties te maken. Geef ons een moodboard en wij gaan voor je aan de slag! Het is zelfs mogelijk om voor jouw interieur een 3D ontwerp te laten maken.

Wij kijken tijdens het ontwerp naar het totaalplaatje, we zorgen ervoor dat het interieur één geheel wordt met elkaar. Samen kijken we naar de ideale woonstijl en hoe deze zo goed mogelijk terug komt in het interieur. Wij kijken naar het grote geheel, zodat er samenhang en eenheid ontstaat. Door jouw interieur in te richten aan de hand van een interieurontwerp die compleet gericht is op jouw wensen waarbij je uitkomt op een uniek resultaat. Jouw huis en interieur krijgt de juiste identiteit en weerspiegelt wie jij echt bent. Wanneer je dan na een lange dag werken thuiskomt, krijg je het wow-effect die je graag wilt hebben en heb je het ultieme thuisgevoel.

Ben je ervan overtuigd dat een interieurontwerp iets is wat je nodig hebt? Wacht dan niet te lang en plan een afspraak in met één van ons. Wij zitten voor je klaar in ons nieuwe ontwerphuis, te vinden op onze woonafdeling. Meer weten over ons ontwerphuis? Lees hier waarom wij bepaalde keuzes hebben gemaakt, hoe wij tot dit ontwerp zijn gekomen en hoe ons vernieuwde plekje eruit ziet.

Plan hier jouw afspraak met Francien of Annemarie

Delen