Win een jubileumontbijt!

Win een jubileumontbijt!

Is het jullie al opgevallen dat we dit jaar een feestje vieren? We vieren het 65-jarig bestaan van Boer Staphorst. Een mijlpaal die we niet aan ons voorbij willen laten gaan. Graag delen we dit feestje samen met jullie!

Daarom organiseren wij op zaterdag 25 november aanstaande een jubileumontbijt voor 65 personen in onze bistro. Dit ontbijt wordt georganiseerd van 09.30 uur tot 11.00 uur. We serveren die dag een heerlijk ontbijtbuffet met voor ieder wat wils. Als dat geen smullen wordt?!

Als verrassing verstoppen wij 3 cadeaukaarten op willekeurige plekken aan de ontbijttafel. Tijdens het ontbijt maak je dus ook nog eens kans op een extra prijs.

Hoe maak je kans op een ontbijt?

Je kunt jezelf natuurlijk dit heerlijke ontbijt gunnen. Maar gezien het bijna de cadeaumaand is, is het nog leuker om aan het ontbijt te zitten met iemand aan wie je het ontbijt cadeau hebt gegeven. Dus wie gun jij een ontbijt?

Vul in en maak kans...

Als je mee wilt doen, vul dan onderstaand formulier in met jouw gegevens en motivatie waarom jij aan ons jubileumontbijt moet zitten. Of nog mooier aan wie je dit jubileumontbijt gunt. 

Uit alle aanmeldingen loten wij 65 personen die aan het ontbijt mogen deelnemen. Je kunt niet meer meedoen met deze actie, de winnaars zijn persoonlijk op de hoogte gebracht.

Delen