Kookdemo Siemens - zaterdag 10 september

Kookdemo Siemens - zaterdag 10 september

Aanstaande zaterdag 10 september 2022 is het weer zover! Dan vindt er op onze keukenafdeling, op de 1e etage, een kookdemo plaats. Dit keer is het een kookdemo van het keukenmerk Siemens. Lees hier meer over de demo en het merk.

Op zaterdag 10 september vindt de kookdemo plaats van 11.00 - 16.00 uur. Een kok van Siemens laat tijdens deze kookdemo de functionaliteiten van de keukenapparaten en vooral die van de stoomoven zien. De heerlijkste gerechten worden gemaakt in de apparaten en je hebt direct de mogelijkheid om te proeven wat de functie van de stoomoven doet.

De keukenapparatuur van Siemens maakt van koken en bakken echt een plezier! Dankzij de innovatieve technologieën en handige functies wordt het werk uit jouw handen genomen. Vanaf het begin van de twintigste eeuw is dit merk actief op de markt voor huishoudapparaten. Sindsdien heeft dit vernieuwende merk altijd als doel gehad om jouw leven thuis aangenamer te maken met oprechte en nuttige innovaties. De mogelijkheden zijn ontzettend divers! Van (stoom)ovens tot kookplaten en van afzuigsystemen tot vaatwassers. Maar ook koelkasten, vriezers, wijnklimaatkasten en koffiemachines van Siemens kunnen meegenomen worden in het ontwerp van jouw nieuwe, unieke keuken!

Bekijk meer van Siemens

Ben jij ook van de partij zaterdag 10 september aanstaande? In de showroomkeuken van onze keukenafdeling, op de 1e etage, vindt de demo plaats. We vinden het leuk als je langskomt, tot dan!

Delen