Kurkbehang: terug van weggeweest

Kurkbehang: terug van weggeweest

Kurkbehang is terug van weggeweest in een nieuw, modern jasje. Kurk op de wand geeft je kamer niet alleen een warme en natuurlijke uitstraling, het is ook nog eens super praktisch! Hang er leuke kaartjes of foto’s op en maak van je wand een persoonlijk moodboard. Ontdek alle voordelen.

Beplak je muur met kurkbehang!

Kurkbehang heeft een natuurlijke uitstraling en is voorzien van bijzondere structuren en subtiele details. Het is een echte sfeermaker dat past in vrijwel ieder interieur. Of je nu van stoer en industrieel houdt of fan bent van het strakke minimalistische: dit behang vindt altijd zijn plekje.

Ontdek onze behangmerken

Voordelen van kurkbehang

Het voordeel van kurk is dat het best tegen een slag of stoot kan. Daarnaast is het geluiddempend en daarmee ideaal in bijvoorbeeld een televisiekamer of in een kantoor. De ‘zachte’ eigenschappen van kurk maken dit behang ook zeer geschikt voor een plek waar je rust nodig hebt: de slaapkamer of de studiekamer.

Kurkbehang combineren

Kurk is warm van kleur en creëert een natuurlijke uitstraling in het interieur. Daardoor is het behang mooi te combineren met andere pure materialen zoals rotan, hout en steen. Het kurkbehang sluit mooi aan bij een Scandinavisch interieur met vintage meubels. Ook bij een industriële woonstijl komt het behang tot zijn recht: de combinatie van betonnen en metalen meubels geeft de ruimte warmte, zonder dat de ‘stoere’ look verloren gaat.

Bekijk de Scandinavische woonstijl

Alle voordelen van kurkbehang

  • Eenn warme en natuurlijk uitstraling
  • Eenvoudig aan te brengen met vliesbehanglijm
  • Geluiddempend
  • Kan tegen een stootje
  • Een 100% natuurlijk alternatief voor verf of behang
  • Alle ruimte voor je al je foto’s, kaartjes, to-do lijstjes en tekeningen
  • Bij ons uit voorraad leverbaar

Kom langs in onze winkel en ontdek het complete assortiment! 

Delen