De mooiste lampen van Zuiver en Dutchbone

De mooiste lampen van Zuiver en Dutchbone

Het Nederlandse Zuiver en Dutchbone is bij vele huishoudens wel bekend. De opvallende en minimalistische verlichting staan prachtig in elk interieur. De collectie van beide designlabels zijn erg uitgebreid, wat betekent dat er voor ieder wel wat wils bij zit. Wij maakten een lijstje van onze favorieten. Bekijk ze in dit blogje. 

Chique goud

Goud is tegenwoordig weer helemaal hot in ons interieur! En het leuke van goud is dat het overal mee matcht! De gouden verlichting van Zuiver en Dutchbone zijn allemaal echte eyecatchers en ze zijn zowel beschikbaar in vloerlampen, tafellampen en hanglampen. Niet zo gek dus dat wij een paar gouden lampen van beide merken op ons favorietenlijstje hebben staan.

Natuurlijke uitstraling

Naast gouden verlichting hebben Zuiver en Dutchbone ook lampen die een natuurlijke uitstraling hebben. Denk hierbij aan lampen gemaakt van hout of rotan. Deze lampen komen het mooiste tot recht in een Scandinavisch of een stoer interieur.

Minimalistische lampen

Meer een liefhebber van minimalistische verlichting? Dan is er ook aan jou gedacht! Want naast de opvallende gouden eyecatchers en verlichting met natuurlijke uitstraling zijn er ook veel minimalistische lampen te vinden in beide collecties.  Ondanks dat deze lampen minimalistisch zijn, kunnen ze wel de blikvanger van je kamer worden. Zoals ze vaak zeggen: Less is more.

Nieuwsgierig geworden naar nog meer verlichting van Zuiver en Dutchbone? Neem dan eens een kijkje op onze verlichtingsafdeling. 

Bekijk hier de openingstijden

Delen