De lentekleuren van Pure & Original

De lentekleuren van Pure & Original

Zodra de zon zachtjes om de hoek komt, gooien we allemaal onze ramen en deuren weer open. We vinden het erg fijn om de frisse lentewind door ons huis te laten waaien. En daarom heeft Pure & Original fijne lente verfkleuren voor 2020 geselecteerd. Een collectie van bestaande kleuren waar zij lentekriebels van krijgen. Nieuwsgierig? Bekijk hieronder dan snel de lentekleuren.

Want zeg nu zelf, we voelen allemaal toch al wel de lentekriebels in onze buik? Wij kunnen namelijk niet wachten tot de zon zich nog vaker laat zien en de temperaturen gaan oplopen. Heerlijk buiten zitten in de zon in onze eigen tuin en lekker zonder jas naar buiten. Zoals al gezegd is, heeft Pure & Original een selectie gemaakt van bestaande kleuren waar zij lentekriebels van krijgen en deze kleuren benoemd tot lente verfkleuren van 2020.

De selectie voor lente 2020

Als eerste hebben we de kleur Spring Blossom. Dit doet je denken aan de eerste bloesem op een vroege lentedag alsof de wereld opnieuw opengaat. De zoete geur van bloemen in zacht wit en roze tinten komen je al tegemoet. De volgende kleur die Pure & Original heeft gekozen is Skin Powder. Een kleur die je doet denken aan een zachte aanraking, geliefd en teder maar toch ook met pit.
Maar met de kleur Havana Yellow voel je de zon op je huid dansen. Je wordt helemaal energiek en vrolijk van deze kleur, dus zeker een musthave voor in huis. Helemaal in combinatie met de kleur Honey Glow. Waarbij je je laat omarmen door de gloed van warmte en gezelligheid. Met het gebruik van deze kleuren is het gewoon fijn om thuis te zijn!

Houd je meer van blauwtinten? Dan heeft Pure & Original ook een aantal kleuren waar jij blij van wordt. Als eerste hebben we de kleur Lavender Brush. Dit doet je denken aan blote voeten op de warme aarde en een bosje bloemen in je hand. Een geurende wind van lavendel waait over het veld. Of kies de kleur Soft Greek, het geruis van de zee met op de achtergrond fijne muziek. Je krijgt helemaal het gevoel alsof je in Griekenland zit. Of de laatste kleur die Pure & Original heeft geselecteerd, Lagoon Water. Fris water, kabbelend op een heldere dag. En zachtjes, rustig en vredig gaat het zijn eigen weg.

Het toepassen van deze lentekleuren

Dit was de selectie van de lente verfkleuren van Pure & Original. Zit er een kleur voor jou tussen & wil je deze toepassen bij jou thuis maar weet je nog niet hoe? Wanneer je de hele muur verft dan ga je echt voor een eyecatcher! Maar je kunt er ook voor kiezen om een meubelstuk of woonaccessoire te schilden. Of heb je ook wel eens nagedacht aan het verven van jouw lambrisering of een kleuraccent op de muur in de vorm van kleurvlakken of lijnen? Met Fresco kalkverf of Marrakech Walls maak je deze kleuren net even iets dromerig. Dus aan de slag dan maar!

De verven van Pure & Original vind je op onze verfafdeling. Laat je inspireren door alle lentekleuren en verfsoorten. Onze verfspecialisten helpen je ook graag bij het kiezen van de juiste kleur en kleurcombinatie.

Bekijk onze openingstijden

Delen