De voordelen van Luxaflex horren

De voordelen van Luxaflex horren

Het mooie weer is aangebroken. Kinderen spelen buiten en velen zijn in de tuin aan het genieten. Deuren en ramen worden opengezet, heerlijke frisse lucht komt binnenshuis. Ventilatie in huis is belangrijk maar daarbij houd je graag insecten buiten. Luxaflex horren, verkrijgbaar bij Boer Staphorst, zijn hiervoor de ideale oplossing.

De horren beschermen je tegen insecten, worden speciaal op maat gemaakt en zijn er in meerdere productvariaties. Maar dat niet alleen, er zijn nog meer voordelen van de Luxeflex horren:

Ontdek onze horren

Bescherming tegen pollen
Last van hooikoorts? En wil je toch genieten van frisse lucht? Dat is mogelijk met de horren van Luxaflex. Speciaal voor hooikoorts is er polltex gaas. Het houdt niet alleen insecten buiten maar ook pollen. Het heeft een beschermende werking en uit onderzoek is gebleken dat het meer dan 95% van de stuifmeelkorrels buiten de deur houdt. Hierdoor vermindert de kans op hooikoortsverschijnselen aanzienlijk. Polltex gaas kan op alle rol- en inzethorren van Luxaflex geleverd worden.

Passend in het interieur
Dat horren niet stijlvol zijn is verleden tijd. Door de vele kleur- en dessins mogelijkheden past een hor van Luxaflex altijd bij je interieur. Profielen zijn in vier kleuren verkrijgbaar, bij inzethorren zelfs zes kleuren en op aanvraag zijn ook alle RAL-kleuren mogelijk. Afhankelijk van het model kun je kiezen uit meerdere soorten gaas met diverse kleuren, structuren en dessins. De Luxaflex horren zijn ook met geplisseerd gaas verkrijgbaar. Kortom, een hor van Luxaflex kan beschermend en stijlvol tegelijk zijn.

Meer over Luxaflex

Speciale oplossingen
Voor draai-kiepramen kan de inzethor gemonteerd worden zonder te boren of schroeven. Dit kan bij hout, aluminium en kunststof kozijnen. Luxaflex heeft ook verschillende oplossingen voor dakramen, ideaal voor de slaapkamer. Zo kan je onbezorgd slapen met het dakraam open.

Nog meer voordelen van de Luxaflex horren:

  • De horren zijn verkrijgbaar als vaste en/of oprolbare raamhor en deurhor
  • De horren bieden maximale ventilatie
  • De horren zijn duurzaam en gebruiksvriendelijk.

Kom langs bij Boer Staphorst!

Delen