Aan de slag met Makita gereedschap

Aan de slag met Makita gereedschap

Goed gereedschap is vaak het halve werk en maakt je klus makkelijker en plezieriger. Moet je je eens voorstellen, geen snoeren meer in de knoop want dat is ergernis nummer 1! Je kunt heel wat tijd besparen met goed gereedschap. Bij Boer Staphorst vind je daarom een ruim assortiment aan verschillende merken gereedschap waaronder het gereedschap van Makita.

Dé echte specialist in gereedschap

Makita is al sinds 1915 producent van diverse soorten gereedschap. Het assortiment bestaat uit meer dan 1500 verschillende machines wereldwijd. Makita ontwikkelt, produceert en verkoopt alleen gereedschap en dit maakt dat ze een echte specialist zijn binnen de gereedschapsbranche. Ze staan bekend om de professionele kwaliteit. De machines zijn robuust en eenvoudig in gebruik, maar zijn daarnaast ook erg makkelijk te onderhouden. Het gereedschap is gemaakt met één doel en dat is het dag na dag blijven presteren.

Ruim assortiment

Makita heeft een ruim assortiment op het gebied van gereedschap. Zo ook op het gebied van tuinmachines. De tuinmachines assisteren je bij elke klus in de tuin of rondom het huis. Er is een breed aanbod veelgebruikte machines zoals grasmaaiers, kettingzagen en heggenscharen, maar ook specialistisch apparatuur zoals graskantscharen. Welke klus je ook hebt, Makita biedt je de bijbehorende machine. Vooral nu de winter eraan komt, is het goed om je tuin winterklaar te maken. Hiervoor heb je wel het juiste gereedschap nodig.

Altijd een geschikte machine!

Of je nu voor je werk of voor je plezier actief bezig bent in de tuin, Makita heeft het voor je! Goed accugereedschap met een professionele accu die op ruim 100 verschillende machines past. Zo heb je nooit meer last van (verleng)snoeren, brandstof en hevig geluid.

Koop hier je Makita gereedschap

Delen