Vijf cadeautips om jouw moeder te verrassen

Vijf cadeautips om jouw moeder te verrassen

Zondag 14 mei a.s. is het weer zover, dan is het Moederdag! Een goed excuus om jouw (schoon)moeder in het zonnetje te zetten en te laten weten hoe bijzonder zij voor jou is. Alleen wat geef je haar de tweede zondag van mei? Wij hebben een aantal cadeautips op een rij gezet om jou op weg te helpen. Ontdek de cadeautips!

Tijd voor een feestje!

Servies is eigenlijk altijd een goed idee waar je nooit genoeg van kunt hebben. Moeders hebben de goede eigenschap dat ze graag voor iedereen willen zorgen en koken. Met een mooie, gedekte tafel wordt het voor haar helemaal compleet. Denk daarom eens na over het servies van Bunzlau Castle, een lust voor het oog met in het bijzonder het hartjes servies. Het servies is tijdloos waarbij je keuze hebt uit een breed assortiment van keramiek. Het aardewerk heeft een prachtig blauwe kleur gecombineerd met wit en past bij ieder ander servies van Bunzlau Castle wat je moeder misschien al in de kast heeft staan. De mooiste momenten samen vier je met het Bunzlau Castle servies. 

Hef het glas en proost op het fijne leven met de Swirl champagneglazen van HKliving. Deze glazen zijn van zichzelf enorm sprankelend. De originele voet van het glas valt meteen op en geeft het een speelse & retro look. Op deze manier geniet je nog meer van een glaasje bubbels!

Musthaves voor in het interieur

Allereerst hoe leuk zijn deze vrolijke vaasjes van Senza? Ze zijn echte musthaves voor in ieder interieur dus een perfect cadeau voor Moederdag. Maar deze vaasjes zijn uniek, want je kunt ze niet alleen gebruiken als een vaas voor (droog)bloemen maar ook als waxinelichthouder. Een multifunctioneel cadeau dus voor jouw moeder waarmee ze op haar eigen manier een prachtige sfeer in huis creëert. De vaasjes worden geleverd in een set van drie stuks.

Helemaal van nu, de geurdiffuser voor in huis om vieze geuren in huis te verdoezelen maar ook om gewoon een fijne sfeer in huis te hebben. De Inner Balance Purify & Balance Diffuser brengt verfijning en rust in huis. Voeg een paar druppels van de etherische oliën van bijvoorbeeld lavendel toe voor een heerlijke geur in huis. Het LED-licht en de fluisterstille werking van de diffuser zijn ontworpen om een rustgevende sfeer in huis te creëren, terwijl je met de vernevelingsfunctie en timer kunt bepalen hoe vaak je wilt vernevelen. 

Een ultiem rustmomentje voor jouw moeder

Vind je het lastig om een perfect cadeau voor je moeder te bedenken? Dan zit je met de geuren van Janzen, Wellmark en BOTMA & van BENNEKOM altijd goed! Met deze producten kan jouw moeder zichzelf even onderdompelen in een oase van rust. Want wat is er nou fijner dan een moment voor jezelf na een drukke dag werken of met de (klein)kinderen? Deze verwennerij voor lichaam en geest gunnen wij iedere moeder op ieder moment van de dag. Met het uitgebreide assortiment van alle drie de merken kun jij ervoor zorgen dat jouw moeder zichzelf in de watten kan leggen en een ultiem rustmoment creëert. Op het merk Janzen profiteer je de hele maand mei ook nog eens van 25% korting, dus dit voordeel is altijd leuk meegenomen.

Het hele jaar plezier van haar cadeau

Vogelhuisjes en voederhuisjes in de tuin zorgen ervoor dat vogels zoals koolmezen en huismussen zich thuis voelen in de achtertuin. Hiermee zorg je voor meer leven in de tuin en zorg je ervoor dat de vogels zich er thuis voelen. Je kunt ze het hele jaar door in de tuin laten hangen, want sommige vogels brengen er ook graag de winter in door en zo heeft jouw moeder het hele jaar plezier van haar Moederdag cadeau.

Alleen kies niet voor een standaard huisje, maar kies voor een decoratief vogelhuisje van Point-Virgule. Deze vogel- en voederhuisjes hebben een origineel design en zien er hip en trendy uit. Je kunt de verschillende huisjes ook met elkaar combineren voor een eigentijdse look in de tuin. 

Leuke activiteiten rondom Moederdag

In onze winkel willen we Moederdag ook niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom hebben we een aantal activiteiten rondom Moederdag georganiseerd. Allereerst hebben bij de ingang een leuke cadeautafel gemaakt waar bovenstaande cadeautips en meer te vinden zijn. Je hoeft dus niet de hele winkel door, maar we maken het jou gemakkelijk door de cadeautjes bij elkaar te zetten ;) 

Zaterdag 6 mei is Matia Heesakkers van Matia Studio in de winkel van 13.00 - 17.00 uur aanwezig om live portretten te maken. En hoe leuk is het om dit portret van jou of samen met je broer(s)/zus(sen) cadeau te geven aan jullie moeder?!

Daarnaast organiseren we op de zaterdag 13 mei, de dag voor Moederdag, een workshop borduren. Superleuk om deze workshop met / voor je moeder te volgen. Want borduren is weer helemaal hip! Of je al eerder geborduurd hebt of niet, deze workshop is geschikt voor iedereen die zin heeft in een creatieve middag.

Geef je op voor de workshop borduren

Als laatste hebben we op zaterdag 13 mei, van 12.00 - 17.00 uur, een inpakservice in onze winkel. Dat betekent dat jij jouw Moederdag cadeautjes gratis en voor niets kunt laten inpakken. Is dat niet onwijs handig?! Zorgt er weer voor dat jij thuis niet hoeft te struggelen met inpakpapier en strikjes haha. Maar we organiseren gedurende het jaar nog veel meer leuke activiteiten. Nieuwsgierig welke dit zijn?

Bekijk onze activiteitenkalender voor 2023

Delen