Nemef ENTR, in 3 minuten een slimme voordeur!

Nemef ENTR, in 3 minuten een slimme voordeur!

Zelf bepalen wie er je huis in mag, ook als je niet thuis bent? Je smartphone gebruiken als virtuele sleutel, zodat sleutels overbodig zijn? De Nemef ENTR – een veilig elektronisch cilinderslot – maakt dit mogelijk.  In 3 minuten upgrade je jouw voordeur naar een slimme deur en ben je  klaar voor de toekomst.

Meer over Nemef beveiliging

Smartphone als virtuele sleutel

Stel je voor, jouw smartphone als virtuele sleutel van de voordeur. Nooit meer een sleutel kwijtraken of uitgeven aan buren of familie. Als eigenaar maak je zelf virtuele sleutels aan. Online kun je overal ter wereld de virtuele sleutels beheren. Met de tijdbepaling beslis je zelf hoe lang iemand toegang heeft.

Toegang voor zorgverleners

Heb je (tijdelijk) zorg nodig van bijvoorbeeld thuiszorg? Iedereen die betrokken is bij de zorg kan via de Nemef ENTR individueel toegang krijgen tot je woning. Je bepaalt zelf wanneer iemand naar binnen mag. Wel zo veilig. Zo kun je mantelzorgers bijvoorbeeld permanent toegang geven. Een medeweker van thuiszorg kan daarnaast op vaste tijden en/of dagen toegang krijgen. Daarbij hoef je zelf de deur niet fysiek open te doen. Ook is er integratie mogelijk in beheersystemen. Dit maakt de ENTR zeer geschikt voor thuiszorgorganisaties en zorginstellingen.

Het volgende filmpje geeft een goede indruk van de mogelijkheden met Nemef ENTR:

Net zo veilig als internetbankieren

De communicatie van de smartphone met de ENTR verloopt via Bluetooth 4.0. Daarbij wordt de veiligheid gegarandeerd door de 128-bits AES versleuteling. Dit is een hoog veiligheidsniveau, vergelijkbaar met het veiligheidsniveau van internetbankieren. Naast het openen via de smartphone kan de ENTR op verschillende veilige manieren bediend worden:

  • Afstandsbediening
  • Pincode (optioneel)
  • Vingerscan (optioneel)


Het is mogelijk om de mechanische SKG*** veiligheidscilinder te allen tijde aan de buitenzijde te openen met de meegeleverde sleutel. Het codepaneel en de vingerscan zijn optioneel verkrijgbaar.

Installatie
De ENTR kan eenvoudig gemonteerd worden aan de binnenzijde van de deur. Het elektronische slot is niet te zien aan de buitenzijde. De cilinder kan zonder ingrijpende aanpassingen op vrijwel elke deur gemonteerd worden die voorzien is van een cilinderbediend slot. De installatie van de cilinder duurt slechts enkele minuten.

5 voordelen

  • Maak en beheer zelf virtuele sleutels
  • De versleutelde Bluetooth technologie garandeert veilige communicatie
  • Veilig toegang voor zorgverleners
  • Net zo veilig als internetbankieren
  • Montage in 3 minuten


Meer informatie en de gebruikershandleiding vind je op de Nemef ENTR website www.nemefentr.nl

 

Delen