De BePureHome Statement bank

De BePureHome Statement bank

De bekende Rodeo banken van BePureHome zijn nog steeds enorm populair! Maar BePureHome komt nu met een geheel nieuwe bank, namelijk de Statement bank. Deze ruime bank wordt écht het middelpunt van jouw woonkamer, want de bank is groot genoeg voor 4 personen. En dankzij zijn stoere uiterlijk past hij in ieder interieur!

De Statement bank is verkrijgbaar in een 4-zits bank en een hoekbank. Een ideale bank om lekker op neer te ploffen met het hele gezin. De banken zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren. Zo is de bank verkrijgbaar in eco-leder, velvet en textiel.

Beste plek voor een grote bank

Een grote bank komt het beste tot zijn recht als hij vrij in de ruimte staat. Vaak zien we dat meubels langs de muren neergezet worden, maar door een bank vrij neer te zetten, krijg je juist een gezellige hoek. Sterker nog; dan is er qua styling ook veel meer mogelijk! Zo kun je gaan voor een mooie kast achter de bank of een leuke (kleine) werkplek.

Er is niet veel nodig om een grote bank goed tot zijn recht te laten komen in een vrije ruimte. Kies voor één of twee fauteuils om er een heuse zithoek van te maken. Om vervolgens tot één geheel te komen, is een mooi bijpassend vloerkleed nodig. Zet hierbij de meubels met de voorpoten op het vloerkleed zodat alles met elkaar verbonden wordt.

Bekijk hier onze vloerkleden

Styling ruime bank

Alleen een ruime bank oogt en voelt al vrij snel kil. Maar met de juiste styling kun je de bank helemaal opfleuren. Een voordeel van de Statement bank is dat hij gemakkelijk te combineren is met verschillende kleuren. Ga voor donkere kleuren in het najaar en voor lichtere tinten in het voorjaar. Zo past de bank bij ieder seizoen. Kies een aantal kussens en een plaid om de bank een knus en gezellig gevoel te geven. Ook een schapenvachtje kan prima.

Ook benieuwd geworden naar de Rodeo banken? Bekijk ze op onze website of in de winkel.

Delen