De trendcollectie van Eijffinger

De trendcollectie van Eijffinger

Droom jij ook wel eens van het zien van de Big Five in een jeep door Afrika? Of een wandeling maken op de steppe of savanne? En vergeet ook niet jouw droom om aan de andere kant van de wereld juist een tocht te maken door de jungle. Lekker avontuurlijk! Maar een dier hier en daar in je interieur kunnen we ook wel waarderen. Dit kun je bijvoorbeeld doen door een gaaf behangetje te kiezen. En dan wel behang uit de nieuwe collectie van Eijffinger.

Kies voor wild op de muur

De nieuwe serie Skin is, zoals Eijffinger het zelf zegt, een collectie vol leven en 'wilde prints'. Maar wat vind je dan precies in deze nieuwe collectie? Nou, bijvoorbeeld een geschubde python bijvoorbeeld, of een uitbundige luipaard. Heb je toch liever een elegant glanzende giraffe of een fluweelzachte krokodil in huis? Dat kan ook! Zelfs een verweerde olifant en een stoere zebra zijn opties. En vergeet niet die harige wolf en slang in vinyl. Compleet veilig om aan te raken. Zie je het al voor je, de safari in je eigen woonkamer, slaapkamer, gang, wc, kinderkamer of zelfs onder je veranda (om het echte buitengevoel nog te benadrukken).

En qua kleuren kan je het eigenlijk zo gek maken als je wilt. Uitbundig of juist heel verfijnd. Beetje Saharazand, junglegroen of juist woestijnrood. De Skin collectie heeft ’t allemaal.

Maar er is meer...

De Skin collectie is echter nog niet alles. Want naast de wilde printjes heeft Eijffinger weer een nieuwe PIP Studio 5 collectie uitgebracht. En wie bekend is met PIP Studio, weet ook dat dat heerlijk zoet is. Mooie kleuren in combinatie met bloemen, vogels en planten. Natuurlijke verschijnselen die je ook op de hoek van de straat kunt tegenkomen, maar dan met de mooiste kleuren. Toch niet zo van de bloemen en vogels? Ga dan voor een streeppatroon, of de ‘raindrops’. Natuurlijk nog wel in de kleuren die je gewend bent van PIP Studio! 

Blader de boeken maar eens door bij ons in de winkel. Want deze mooie collectie zorgt ervoor dat je direct wilt gaan behangen! 

Bekijk onze openingstijden

Deze blog is geschreven door Gemma van Thuisin. 

Delen