De lampen van zuiver

De lampen van zuiver

Onlangs heeft Zuiver nieuwe items toegevoegd aan haar unieke collectie. Prachtige verlichting geïnspireerd op de op de interieur trend ‘City Chic’, dat zich uit in trendy lampen met luxe, poederachtige tinten, industriële materialen en elegante vormen. Haal iets bijzonders in huis met de nieuwste verlichting van Zuiver. 

De lampen van Zuiver zijn toepasbaar in vrijwel elk interieur maar hebben toch allemaal een hele eigen identiteit: vol kleur, durf en de inmiddels welbekende Zuiver knipoog. Bekijk de nieuwste items.

Navigator Pendant lamp

Ook bij Zuiver is de industriële verlichtingstrend terug te zien bij de Navigator Pendant lamp, ontworpen door Olaf Weller. De prominente bouten en moeren versterken het robuuste karakter van deze lamp. Het frame lijkt in het eerste zicht van ijzer, maar als je goed kijkt zie je dat deze is gemaakt van MDF platen. Dat is precies wat Zuiver nastreeft: producten die de aandacht trekken!

Hanglamp Gringo

Het aparte van inspiratie is dat het uit de meeste rare items komt. Een mooi voorbeeld hiervan is de hanglamp Gringo van Zuiver. De ontwerpers van Zuiver hebben hun inspiratie gevonden in een industrieel zoutvaatje! Het enige verschil is dat de hanglamp Gringo geen zout verspreid, maar praktisch en decoratief licht! Leverbaar in het wit en messing.

Tafellamp Moody

Met de tafellamp Moody heb je eigenlijk geen elektriciteit nodig om van te genieten. Dit mooie item, met spectaculair ombre effect, is zowel aan als uit een ware eye-catcher. Tafellamp moody draagt de aan/uit-schakelaar als een sieraad. Een grote gouden knop die ook kan worden gebruikt voor het dimmen van het licht. Deze lamp is leverbaar in het wit en zwart.

Shop Tafellamp Moody

Vloerlamp Ivy

De vloerlamp Ivy van Zuiver wordt geleverd met een onverwachtse extra. Je kunt de lamp een eigen touch geven door spots van de houten standaard te verwijderen of de spots te draaien naar de hoek die jij belicht wilt hebben. Door eenvoudig de rubberen ringen van de lamp te draaien creëer jij de gewenste verlichting! Vloerlamp Ivy is ook verkrijgbaar in een tafellamp uitvoering.

Tafellamp Grid

Metalen lampen zijn er in vele vormen, maar geen enkel daarvan is zo modern als de tafellamp Grid van Zuiver. Dit leuke item creëert zijn eigen hoekje met speels licht. De tafellamp Grid is leverbaar in verschillende kleuren.

Voor welke eye-catcher ga jij? Kom langs in onze winkel en bekijk de volledige collectie van Zuiver!

Delen