Ga op ontdekkingstocht met Eijffinger

Ga op ontdekkingstocht met Eijffinger

Eijffinger heeft weer een prachtige collectie gelanceerd! We hebben het dan over de behangserie Oasis. Met dit behang gaan we op ontdekkingstocht door de exotische natuur. In deze blog nemen we jou mee in deze nieuwe Eijffinger collectie en laten we zien hoe je het behang kunt toepassen in jouw interieur.

Waan je in een tropische wereld

Een verfrissende bries in de luwte van de palmbomen op het strand. Silhouetten van tropische planten die zich aftekenen op de muur. In de verte zijn gedempte geluiden te horen. Op deze plek laad je jezelf weer helemaal op. Doe je ogen dicht en waan je in deze wereld. 

Met het Oasis behang maak je een ontdekkingstocht door de exotische natuur. En hoe toevallig is het dat we steeds vaker de tropische trend in het interieur voorbij zien komen?! Met de levendige dessins en eigentijdse kleuren van dit behang, hoort het helemaal thuis in de geliefde tropische interieurtrend. Aangevuld met een vintage vibe voor een extra dimensie. 

Ontdek ook de Natural Wallcoverings III collectie

Deze Oasis serie heeft een variëteit aan kleuren en structuren, dit maakt de collectie een ware toevoeging voor jouw interieur vinden wij! Van een behang met een tastbaar reliëf tot een zonnig behang met luipaarden en tijgers die door het landschap dwalen. Ook zien we in de collectie een vlucht kraanvogels die de muur vullen en metallic dieren die opduiken tussen de palmen.

Een groots grafisch palmendessin tegen een achtegrond met een subtiel textiel effect. Of wat dacht je van een waaierend motief geïnspireerd op het ginkgo blad. De ginkgo is een Chinese nationale boom, de boom is heilig voor boeddhisten en in de westerse wereld wordt hij gezien als de 'boom van hoop'.

Met dit behang wanen we ons in een wereld van landschappen, vintage palmen en een paradijs om in weg te dwalen. De warme tinten worden hierbij gecombineerd met het verkoelende palet van water en groen. Met het Oasis behang maak je van jouw huis een inspirerende oase. Een plek voor ontmoeting maar ook zeker een plek om tot jezelf te komen.

Wil jij dit gave behang ook in huis? Kom dan eens langs in onze winkel en laat je inspireren. Voel de texturen, bekijk de kleuren/prints en ontdek welk behang het beste bij jou past. In het Oasis behangboek vind je alle opties en mogelijkheden van deze serie. Zien we je snel op onze behangafdeling?!

Bekijk onze openingstijden

Delen