Gordijnen voor elke sfeer en woonstijl

Gordijnen voor elke sfeer en woonstijl

Overgordijnen zijn er in veel verschillende kleuren. Daardoor heb je niet alleen veel keuze, maar passen ze ook nog eens in ieder interieur! Alleen welke kleur kies je bij een industriële inrichting en hoe creëer je een chique gevoel? Laat je in deze blog inspireren door onze handige tips.

Naturel

Licht, hout en pure materialen. Dat is wat naturel kenmerkt. Voor een natuurlijk gevoel kun je gaan voor soepele en fijne stoffen. Deze materialen en kleurtinten staan mooi in een landelijk interieur.

Bekijk meer over onze gordijnen

Pastel

Ga je liever voor wat kleur, maar niet te opvallend? Dan is pastel een goede keuze! Lief, zacht en fris. Kleuren die verbinden, van kiezelgroen tot poederroze. Deze kleuren mixen goed met een Scandinavisch sfeer.

Tip: combineer de pasteltinten met stoer koper voor een mooi contrast.

Glans

Ga voor glans voor een subtiele schittering in je interieur. Zonder te overdrijven creëer je een luxe en chique gevoel. Glans overgordijnen passen goed in zowel een modern als vintage interieur.

Beton

Grijze tinten en steenkleuren met een eigen verhaal. Een spontaan spel van natuurlijke ingrediënten bieden een bron van inspiratie. Deze overgordijnen zijn een goede basis voor een industriële inrichting. Daarnaast matchen de gordijnen erg goed bij lederen en metalen materialen.

Bekijk hier onze raamdecoratie

Kom een kijkje nemen in onze winkel voor ons ruime assortiment aan raamdecoratie. Onze medewerkers helpen u graag met het uitzoeken. Ook voor het inmeten en monteren kunt u bij ons terecht!

Delen