PITT Cooking

PITT Cooking

Geef je keuken een unieke uitstraling met PITT cooking. Hierbij zijn de kookpitten subtiel geïntegreerd in het werkblad. PITT cooking komt in iedere keuken tot zijn recht: bij een modernlandelijk en zelfs eigentijds design. Daarnaast kunnen de positie van de branders naar eigen inzicht worden bepaald en ben je eigen ontwerper van jouw kookplek!

Bekijk onze keukens

Eigen ontwerper van jouw kookplek

De positie van de branders kunnen naar eigen wens worden bepaald. Kies voor een losse brander of pak groots uit met een 6-pits opstelling voor voldoende ruimte. Je kunt er zelfs voor kiezen om een eigen combinatie op maat samen te stellen! Zo ben je nooit gebonden aan een vaste indeling.

Meer over onze werkbladen

Optimale ruimte

PITT cooking biedt, in tegenstelling tot traditionele kookplaten, alle ruimte voor het gebruik van meerdere grote pannen. Het past altijd! Zelfs voor de kok die nét iets meer bewegingsruimte nodig heeft.

Perfect voor iedere kooktechniek

Iedere kooktechniek (wokken, braden, sudderen, grillen en koken) komt tot zijn recht met de krachtige branders. Ook heeft PITT cooking de unieke, dubbele brander: een gecombineerde brander. Deze brander is geschikt voor koken op hoog vermogen (wokken) of op laag vermogen (sudderen). De dubbele brander levert 30% meer vermogen ten opzichte van de traditionele brander, en kan slechts met één knop worden bediend.

Eenvoudig in onderhoud

PITT cooking is eenvoudig in onderhoud doordat de kookpitten geïntegreerd zijn in het werkblad. Zo hoef je nooit meer op te kijken tegen het schoonmaken van je kookplek!

Alle voordelen van PITT cooking

  • Altijd voldoende ruimte voor (grote) pannen
  • Eenvoudig in onderhoud
  • Een unieke uitstraling
  • Minimale hitteoverdracht
  • De temperatuur van het werkblad blijft laag
  • Geschikt voor iedere kooktechniek

Kortom, in alle opzichten een verrijking voor de keuken! Kom langs bij Boer Keukens en ervaar alle mogelijkheden van PITT cooking.

Delen