Laden...

Pure & Original Limited Edition kleurencollectie

Pure & Original Limited Edition kleurencollectie

Vol trots presenteerde Pure & Original op 16 april 2019 hun eerste Limited Edition kleurencollectie. Het is absoluut een mooie Spring Summer collectie geworden! Geïnspireerd op de warme zomerdagen met je blote voeten door het droge gras en je handen vol met wilde bloemen. Nieuwsgierig geworden naar deze kleurencollectie? Lees dan snel verder welke kleuren het zijn geworden.

Denk eens na over al die kostbare momenten in de zomer. Pure & Original heeft het voor elkaar gekregen om deze momenten om te zetten naar een serie van 7 kleuren. Denk aan de zonsondergang, zoete geuren en de heerlijke geur van lentebloesem. In de lente en zomer geniet iedereen van het heerlijke weer in de warme zon, even heerlijk bijkomen onder een boom vol bladeren en fruit.

Ontdek de kleur van het jaar 2019

Kleuren van de lente & zomer

In de kleurencollectie van Pure & Original zitten 7 kleuren. De eerste kleur is Spring Blossom, deze kleur doet zich denken aan de bloesem op een eerste lentedag waardoor het lijkt of de wereld weer opengaat. De kleur lijkt op zoet ruikende bloemen in zachte wit- en roze tinten. De tweede kleur is Calm en met deze kleur kom je echt helemaal tot rust. Het is een mooie zachte kleur die gecombineerd kan worden met vele andere kleuren. Soft Flamingo is een mooie roze kleur die de onschuld van een flamingo uitstraalt met zachte veren en een verfijnd en teder lichaam.

De kleur Coral is een kleur die bij sommige mensen wel bekend is, een kleur vol leven, als een wereld op zich, om zo in te verdwijnen. Erg excentriek en uitbundig! Chalky Coral is een zachtere variant van de Coral. Het is een krachtige roze met grijze tint, een kleurrijke en toch rustige kleur. De kleur Dusty Lavender is een kleur die uitstraalt wanneer de zwoele zomerwind waait over het lavendelveld. De fijnste geuren komen vrij: zacht, intens, kruidig en levendig. De laatste kleur uit deze serie, Butterscotch, is een zeer kruidige kleur zoals de ondergaande zon in combinatie met grassen in een warm landschap of als gezelligheid rondom een kampvuur.

Ben je ook zo benieuwd naar de kleuren en hoe deze zal staan in je interieur? Kom dan eens langs in onze winkel, want onze verfspecialisten staan altijd voor je klaar! 

Bekijk hier onze openingstijden

Delen