Laden...

PVC klikvloer

PVC klikvloer

Een PVC klikvloer beschikt zoals de naam al zegt, over een kliksysteem waarmee de verschillende planken aan elkaar verbonden zijn. Aangezien de vloer niet gezaagd hoeft te worden, is deze gemakkelijk te leggen! Wanneer er een stukje af moet, kun je het gewoon bijsnijden. Doe jezelf een plezier, en kies voor een PVC klikvloer!

Alle gemakken van een PVC klikvloer

De PVC klikvloer is ideaal voor de doe-het-zelver. Een PVC vloer is erg dun en kan gelegd worden op een basisvloer die geheel vlak, schoon, stabiel en scheur- en vochtvrij is. Wanneer dit niet het geval is, is de kans aanwezig dat deze geëgaliseerd moet worden. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een geschikte ondervloer. Wanneer je de juiste basis hebt kan het de PVC klikvloer op twee manier gelegd worden, zowel zwevend als verlijmd. Door deze methodes van leggen hoeft er geen speciaal gereedschap aan te pas te komen, je kunt gemakkelijk zelf de vloer plaatsen! Zie je het niet zitten om de vloer zelf te leggen? Maak dan gebruik van onze eigen montageservice.

Kies voor PVC!

Er zijn genoeg redenen om voor een PVC klikvloer te kiezen. Zo zijn de vloeren slijtvast en daarom goed bestand tegen slijtage. Het PVC is bestand tegen water, vuil en vlekken, en is dan ook in vrijwel iedere ruimte te leggen. Leg de PVC klikvloer in de woonkamer, winkelruimte of zelfs badkamer! Mocht het zo zijn dat een strook toch beschadigd is, dan is deze gemakkelijk te vervangen! Wanneer je kiest voor PVC maakt je ook nog eens een duurzame keuze, aangezien de vloer niet vast zit aan de ondergrond, is deze ook gemakkelijk te verhuizen. Dé perfecte oplossing wanneer je een vloer zoekt voor een tijdelijk verblijf.

De mooiste PVC klikvloer

Met een PVC klikvloer kun je alle kanten op! Alleen al qua kleur en designs. Een PVC klikvloer kan en past in ieder interieur. Wanneer je van een industriële look houdt, zijn bijvoorbeeld grijze of zwarte PVC-kliktegels de perfecte optie. Of een stoere tegel met betonlook!

Wanneer je liever voor een rustige look wilt gaan, kun je kiezen voor een PVC klikvloer met een lichtbruine kleur of juist meerdere kleuren bruin, waarbij er mooie houtstructuren zichtbaar zijn. Zo krijgt de woning een warme, landelijke uitstraling. Net alsof je een echte houtenvloer in de kamer hebt! En vergeet de plinten niet, om de vloer helemaal af te maken!

Delen