Ga voor een PVC vloer in de keuken

Ga voor een PVC vloer in de keuken

Het vinden van de geschikte vloer voor in de keuken, kan best een opgave zijn, aangezien deze intensief gebruikt wordt. De keukenvloer wordt zwaar belast en moet dan ook aan hoge eisen voldoen. Een echte aanrader is dan ook een PVC vloer voor in de keuken. Deze is gemakkelijk schoon te houden en ziet er ook nog eens geweldig uit!

Een schone keuken

De vloer in de keuken krijgt het veelal zwaar de voorduren. Denk bijvoorbeeld aan vocht dat op de vloer dat op de vloer komt, of wanneer er iets uit de pan op de vloer valt. Voedselresten, kruimels of vloeistoffen, moeten niet in de groeven van de vloer achterblijven, deze kunnen namelijk tot schimmel en onaangename geuren achterlaten. Het is dan ook belangrijk dat de vloer gemakkelijk schoon te houden is.

Ontdek de mooiste keukens!

De perfecte keuze

Er zijn nog al een aantal eisen waaraan de keukenvloer moet voldoen, de vloer moet onder andere antislip, hittebestendig, vuilafstotend, waterdicht en robuust zijn. Laat een PVC vloer nou dé vloer zijn die al deze eigenschappen heeft. Simpelweg zou je kunnen zeggen dat een PVC vloer onverwoestbaar is. De vloeren zijn enigszins elastisch, bieden uitstekend comfort en zijn ook nog eens geluiddempend. Het allergrootste voordeel, is dat je een ontzettend ruime keus hebt in PVC. Wil je een gave retro look, of ga je toch liever voor hout- en/of steenontwerpen?

Een prachtige vloer

Bij ons heb je de keuze uit een ontzettend groot assortiment PVC vloeren, we hebben allemaal verschillende kleuren, designs en patronen. Toch kiezen de meeste mensen voor een ‘gewone’ houtlook, welke je bijna niet kunt onderscheiden van een echte houten vloer.
Ben je opzoek naar een strakke vloer, welke lijkt op een gietvloer? Kies dan voor een PVC vloer met betonlook! Je creëert zo een stoere uitstraling voor op de vloer.
Dé vloerentrend van dit moment op het gebied van PVC is toch wel de visgraat PVC vloer. Ook zou je kunnen kiezen voor een Hongaarse punt. De keuze is reuze!

Wil jij graag een PVC vloer in de keuken? Kom eens langs in de winkel en ontdek de mooiste PVC vloeren. Onze vloerspecialisten helpen je graag!

Bekijk onze openingstijden

Delen