Laden...

Schildje voor project 'Samen Werken'

Schildje voor project 'Samen Werken'

Op woensdag 25 mei werden wij verrast door wethouder Krale en re-integratie consulent Van Binsbergen met een speciaal schildje. Deze beloning werd uitgereikt voor onze inzet voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Algemeen directeur Jouk Boer en personeelsfunctionaris Marijke de Vries van Urk namen het schildje in ontvangst.

Het schildje werd uitgereikt in het kader van de werkgeverscampagne ‘Voor iedereen een baan. Daar werken we aan’. Dit is een campagne van het Werkbedrijf Regio Zwolle om samenwerking tussen gemeenten, werkgevers- en werknemersorganisaties te stimuleren. Kijk voor meer informatie op www.daarwerkenweaan.nl.

Sinds begin 2015 heeft Boer een samenwerking met Pro Faktoor werkvoorziening. In het project ‘Samen Werken’ geven we jonge mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans om te werken in onze winkel.

De beloning werd uitgereikt aan Boer Staphorst, maar ook aan Stameta en Hoveniersbedrijf Tim de Vries. De wethouder sprak zijn dankbaarheid en waardering uit voor de inzet.  “Onze lokale Staphorster samenleving zal veel voordeel hebben van het opnemen van deze mensen in het normale bedrijfsleven” aldus wethouder Krale.

 

Delen