Laden...

Tafelen met leuk servies

Tafelen met leuk servies

De zomer is voorbij en het wordt alweer eerder donker buiten. Een mooi moment om lekker te dineren met familie en vrienden. Het is dan juist leuk om wat meer aandacht te besteden aan de styling van de eettafel. En een mooie gedekte tafel, begint bij mooi servies. Ontdek al onze serviezen en vind jouw favoriet!

Designed for Living

Vanaf nu is er een nieuwe servieslijn beschikbaar bij Boer Staphorst: Designed for Living by New Edition. Dit nieuwe en kleurrijke servies past helemaal in de stijl van colorblocking. Door met het servies te mix en matchen, maak je je eigen feestje op tafel. Het is geïnspireerd op de dingen die om ons heen gebeuren, zoals geometrische vormen, flora en fauna. Maar dan wel met een eigen draai van de ontwerpers.

Blond Amsterdam

Regelmatig ontvang Boer nieuwe collecties van Blond Amsterdam. Deze kleurrijke kopjes, borden en theepotten zijn in vele Nederlandse keukens terug te vinden. Het doel van de ontwerpsters van Blond Amsterdam is om mensen met hun producten blij te maken. Van dit vrolijke en gezellige servies wordt toch iedereen blij?

Bitz servies

Een sfeervolle en stijlvolle tafel is zo gedekt met het nieuwe Bitz servies! Bitz servies is stoer, rustiek en supersterk. Het is gemaakt van geglazuurd aardewerk wat als voordeel heeft dat het geen kleur, geur en smaakstoffen opneemt. De collectie van Bitz bestaat uit diverse aardse kleuren waarbij alle onderdelen perfect met elkaar te mixen zijn. Binnenkort verkrijgbaar in onze winkel!

Basic vtwonen servies

Het zijn zo langzamerhand heuse designklassiekers aan het worden: het basic vtwonen servies! Dit mooie witte servies biedt de perfecte basis en is tijdloos qua kleur en vorm. Door zijn eenvoud is het servies gemakkelijk te combineren met andere gekleurde schaaltjes, mokken en borden. Gemaakt van hoogwaardig porselein, kan tegen een stootje en is geschikt voor in de vaatwasser en magnetron.

vtwonen happy collectie

Naast het basic servies heeft vtwonen een happy collectie ontworpen. En wat is er leuker dan elke dag vrolijk servies uit je kast halen? vtwonen heeft met haar serviescollectie daar perfect op ingespeeld met héél wat ‘happy items’ die een lach op je gezicht toveren tijdens de koffie en bij iedere maaltijd. Een verrassend servies met ontelbaar veel hartjes, de grappigste quotes en de leukste tekeningen. Gemaakt om talrijke ‘happy moments’ mee te beleven.

HKliving

De 70’s in huis halen? Met het 70’s servies van HKliving lukt dit zeker! Gemaakt van keramiek en afgewerkt met een robuuste print in verschillende kleuren. Het bord oogt al helemaal ‘retro’ door alle verschillende kleuren. Gecombineerd met het stoere servies ben je helemaal klaar voor een avondje tafelen. Aanschuiven maar!

Meer over HK living

PiP Studio

Ga voor klassiek met het bekende PiP Studio servies. PiP Studio kenmerkt zich door het gebruik van vrolijke kleuren en dessins waar je blij van wordt! De collectie van PiP Studio is ontwikkeld volgens een ‘Mix en Match’ concept: de serviesdelen zijn eindeloos met elkaar te combineren.

Bunzlau Castle

Het prachtige handgemaakte servies van Bunzlau Castle voert al jaren de boventoon met zijn herkenbare blauwtinten en unieke patronen. Van eierdorpje tot bloemenvaas, van espressokopje tot ovenschaal: je kunt het servies helemaal samenstellen zoals jij dat wilt. Het kan zelfs in de oven, magnetron en vaatwasser!

Heb jij al een favoriet uitgekozen? Ontdek de complete presentatie in onze winkel! 

Delen