Sigma Memo Paint

Sigma Memo Paint

Even een boodschappenlijstje schrijven op je muur voor de aankomende week, een leuke tekening maken op de muur van de kinderkamer of een ‘whiteboard’ op kantoor maar dan zonder boorgaten. Het is mogelijk met de Sigma Memo Paint, want dit is niet zomaar gewone verf!

Want deze verf maakt iedere egale, gladde oppervlakte interactief. Je kunt erop schrijven met een whiteboardmarker of een krijtstift en net zo gemakkelijk weer wissen. Het is gemakkelijk verwerkbaar en in twee lagen aan te brengen. Daarnaast is de verf transparant, dat betekent dat je het kunt gebruiken over iedere kleur. Dus kun je heel eenvoudig ook je deuren, kasten, tafelbladen of speelgoedbakken verven waar je vervolgens op kunt tekenen.

Stap voor stap aanbrengen

Het beste resultaat bereik je als je de Sigma Memo Paint aanbrengt op een gladde ondergrond waarop een watergedragen lak- of muurverf is aangebracht. Na 7 dagen is de verf beschrijfbaar met niet permanente stiften. Het reinigen van het beschreven gedeelte doe je met een zachte (vochtige) doek in combinatie met whiteboard reinigingsspray of Glassex.

Dus voor degene die eindelijk eens die speelgoedkist wil opknappen of de boodschappen op de muur wil schrijven, dan is de Sigma Memo Paint een uitkomst! Je vindt deze verf bij ons op de verfafdeling, onze specialisten helpen je graag!

Delen