Zijde bloemen: Niet van echt te onderscheiden!

Zijde bloemen: Niet van echt te onderscheiden!

Iedereen houdt er van, heerlijke verse bloemen in huis! Het is alleen zo jammer dat je deze na verloop van tijd weer weg kunt doen, omdat ze niet zolang op de vaas blijven staan. Maar maak dan eens kennis met de bloemen van Silk-ka, zijden bloemen die jaar in, jaar uit meegaan. Want de bloemen van Silk-ka zijn voor het leven.

Hoe het allemaal begon?

Patrick, de eigenaar van Silk-ka, groeide op in de bloemenzaak van zijn vader. Samen delen zij dezelfde passie voor het vak. Nadat Patrick de opleiding heeft afgerond, wint hij diverse nationale- & internationale prijzen in het bloemschikken. Door een allergie moest hij helaas stoppen, maar Patrick slaat een nieuwe weg in. Hij gaat aan de slag met bloemen waar hij geen allergie tegen heeft, namelijk zijden bloemen en Silk-ka is een feit.

Inmiddels bestaan ze alweer 25 jaar. De passie van toen is nog steeds terug te zien in de producten van nu. Kwaliteit en echtheid staan voorop bij deze zijde bloemen. Twee keer per jaar presenteren ze een nieuwe collectie met luxe en sprekend lijkende zijde bloemen. Altijd voorzien van de nieuwste trends, mooie kleuren en vormen waarbij het direct zichtbaar is dat interieur en mode een inspiratiebron is.

Ontdek meer wooninspiratie

Spring | Summer collection 2019

Ieder jaar presenteren ze dus twee keer hun nieuwe collectie. De lente en de zomer komen er weer aan, dus deze collectie sluit hier absoluut op aan. Met de vier verschillende kleurenthema’s zit je dit voorjaar dan ook wel goed!

Think Pink

Durf de kleur roze te gebruiken om het verhaal van de liefde samen te voegen tot een boeket. Misschien wordt jouw zinderende hartstocht dan wel gevolgd door eeuwige trouw. Door jouw fantasie breng je deze mix van bloemen prachtig tot leven.

Hello Yellow

Breng het zonlicht naar binnen met de zijde bloemen in de kleur geel. Elegant, vrolijk en gastvrij, zo kun je deze bloemen het beste omschrijven. Een mooie mix die samenvoegen tot een verhaal. Uniek voor jou!

True Blue

Met dit bloemendessin vertel je je eigen verhaal om anderen te kunnen boeien en intrigeren. Dit kleurenthema heeft bloemen met scherpe contrasten maar de bloemen zijn toch verbindend door de oneindige kleuren.

Keen on green

Maak je hoofd leeg met de mooie bloemen uit het kleurenthema Keen on Green. Ontdek in dit thema kleuren die jij mooi vindt. De natuurlijke schoonheid van deze bloemen is tijdloos en de sereniteit zijn de basis. Boeket na boeket!

Kom de zijde bloemen van Silk-ka eens ontdekken in onze winkel! De nieuwste Spring | Summer collection 2019 vind je nu namelijk bij ons in de winkel. Deze bloemen mogen dan wel niet geuren, ze zien er wel prachtig uit! Daarnaast is de Autumn | Winter Collection 2019 ook bekend, maar daarover later meer!

Bekijk hier onze openingstijden

Delen