De perfecte Skantrae binnendeur voor jou

De perfecte Skantrae binnendeur voor jou

Wanneer je opzoek bent naar een nieuwe binnendeur, zijn er veel dingen waar je over na moet denken. Allereerst over welke stijl bij jou en jouw interieur past. Skantrae heeft verschillende series en modellen. Ga je voor een klassieke deur of een modern exemplaar? Of heb je toch liever een landelijk model, of eentje met een industrieel tintje? En ga je voor een deur met of zonder glas? Daarnaast heb je ook nog eens de mogelijkheid om de binnendeur met mooi deurbeslag te verfraaien!

Een deur die bij jou past

Bij Skantrae zijn er vele verschillende deuren waaruit je kunt kiezen! Zo weet je zeker dat er altijd een geschikte deur voor jouw situatie tussen zit. Zo kun je onder andere kiezen uit:

  • Dichte binnendeuren
  • Binnendeuren met glas
  • Gegronde binnendeuren
  • Kant-en-klare, afgelakte deuren
  • Extreem krasvaste TopCoat deuren
  • Binnendeuren met een massieve kern
  • Binnendeuren met een honingraatvulling

Een duurzame deur

Een vanzelfsprekend onderdeel van het beleid van Skantrae is dat ze kiezen voor verantwoord hout, met het oog op de leefomstandigheden van lokale. Het merk werkt al jaren aan het verduurzamen van de producten en werk inmiddels al voor 99% met FSC® of PEFC gecertificeerd hout. Bij de ontwikkeling van nieuwe deuren, kijken ze niet alleen naar de kwaliteit en design, maar ook naar de beschikbaarheid en de mogelijkheden van het duurzame hout!

Veiligheidsglas in de deur

Naast dat Skantrae voor duurzaamheid kiest, gaan ze ook voor kwaliteit en veiligheid. Bijna het hele glasprogramma, zelfs het glas-in-lood, bestaat uit gehard veiligheidsglas en voldoet aan de NEN 3569 norm! Dit wil zeggen dat het glas vijf keer sterker is dan normaal glas, waardoor de kans op breken ontzettend klein is. Wanneer het glas toch breekt, zal het uiteen brokkelen in kleine, minder gevaarlijke stukjes.

KOMO gecertificeerde deuren

In het assortiment van Skantrae vind je meer dan 80 verschillende deurmodellen met een KOMO certificaat. Voor de bouwwereld is dit een belangrijk en onafhankelijk kwaliteitskeurmerk, waarbij de deuren onder diverse zware duurtesten geworpen worden. De deuren van Skantrae doorstaan ze allemaal glansrijk, zelfs op bepaalde punten met een maximale score. Bovendien voldoen de deuren ook aan de eisen van het Bouwbesluit en passen ze in het concept van DuBo (Duurzaam Bouwen). De deuren van Skantrae die KOMO gecertifieerd zijn, blijven minimaal 10 jaar in perfecte conditie, zullen soepel functioneren, goed sluiten en niet kromtrekken. Zelfs niet bij extreme omstandigheden zoals bijvoorbeeld in de badkamer!

Wil jij graag een Skantrae deur in jouw woning? Stel hieronder dan jouw vraag aan één van onze deurenspecialisten.

Delen