Spiced Honey: Flexa kleur van het jaar 2019

Spiced Honey: Flexa kleur van het jaar 2019

Flexa heeft zojuist de Kleur van het Jaar 2019 bekend gemaakt! En de kleur is geworden: Spiced Honey. Een warme amberkleurige tint die overal in huis gebruikt kan worden. Ontdek hieronder hoe deze kleur elke kamer in huis een energieke uitstraling geeft! 

Spiced Honey

Deze mooie kleur is de Flexa Kleur van het Jaar 2019 geworden. Flexa heeft gekozen voor deze kleur om een sfeer van positiviteit en optimisme in huis te brengen waarbij er een sterk verlangen is om ‘het licht binnen te laten’. Afhankelijk van de gewenste sfeer in je woning, kan deze chique en luxueuze kleur in allerlei kleurcombinaties gebruikt worden om verschillende stemmingen te creëren.

Ontdek ook de Flexa kleur van het jaar 2020

Let the light in!

De keuze voor de Kleur van het Jaar 2019 is gemaakt door de kleurspecialisten van het Flexa Colorlab. Zij willen met deze tint het optimisme van nu weerspiegelen. Spiced Honey is hierbij geïnspireerd door de schoonheid van honing. De kleur straalt rust, gezelligheid en levendigheid uit met welk kleurenpalet je het ook maar combineert. Met Spiced Honey laat je het licht in je ruimte binnen.

Een veelzijdige kleur

Spiced Honey is een goede, veelzijdige basiskleur en kan gecombineerd worden met allerlei kleuren om een verscheidenheid aan looks te creëren, van rustgevend en rustig tot knus of levendig. De kleur is dus veelzijdig te combineren en toepasbaar binnen elke (persoonlijke) woonstijl. Combineer hem bijvoorbeeld met zachte pasteltinten, als zacht grijs en roze, voor een rustige, relaxte maar toch chique sfeer. Of combineer de kleur juist met diep rood en turquoise voor een ontspannende ruimte. Ook mooi is om hem te combineren met levendige, heldere en felle kleuren om juiste een stimulerende omgeving te creëren. Combineer Spiced Honey daarom helemaal naar eigen wens en creëer de stijl die bij jou past!

Benieuwd hoe de Kleur van het Jaar 2018 er in jouw woning uit ziet? Gebruik de Flexa Visualizer-app! Of wil je de kleur van tevoren in de vorm van verf op je muur zien? Haal dan de Flexa kleurtester in de kleur Spiced Honey en ontdek of de kleur in jouw ruimte past.

 

Delen