Optimaal genieten van een Standenstoel

Optimaal genieten van een Standenstoel

Om optimaal van de tuin te kunnen genieten, moet je een plek creëren waar je je heerlijk kunt ontspannen. Maar per persoon verschilt het zitcomfort van ontspannen. De één ontspant het liefst op een fauteuil en de ander juist op een verstelbare standenstoel. In deze blog lees je meer over de populaire standenstoel. 

Wil je lekker ontspannen, maar af en toe ook actief rechtop zitten? Dan is een standenstoel de beste oplossing! Want deze stoel is op meerdere manieren te gebruiken. De verstelbare stoel kan zowel gebruikt worden wanneer je gaat eten maar ook om languit te liggen.

Ontdek ons assortiment tuinmeubelen

Een standenstoel is praktisch, omdat de rugleuning in verschillende standen gezet kan worden. Dit kan niet bij een fauteuil, want deze zijn over het algemeen robuuster. De standenstoel is ideaal als campingstoel, maar kan ook prima in de tuin of op je balkon. Doordat veel van deze stoelen opklapbaar en lichtgewicht zijn, kun je ze makkelijk opbergen en verplaatsen. Zo kun je altijd van de zon blijven genieten in de tuin & onmisbaar in elke tuin en bij elke caravan!

De standenstoelen van Hartman

Het tuinmeubelmerk Hartman heeft verschillende soorten standenstoelen in de collectie. Want met al meer dan 50 jaar ervaring weet Hartman als geen ander hoe je mooie en duurzame tuinmeubelen maakt. Hartman ziet haar tuinmeubelen nooit als een gewoon “meubel”. Tuinmeubelen brengen sfeer in uw tuin en staan garant voor ultieme tuinbelevingen met familie en/of vrienden.

Neem bijvoorbeeld standenstoel Troy, een prachtig vormgegeven stoel uit de serie van Hartman. Door het fraaie design komt deze stoel in elke tuin of elk balkon goed tot zijn recht. De stoel is opgebouwd uit een aluminium frame met een textileen rug- en zitgedeelte.

Of maak kennis met de Aruba, een standenstoel die stijlvol & strak is! Hij zit niet alleen heel erg lekker, maar past ook in vele tuinen en op balkons. Want comfortabel dineren en gewoon relaxen, het kan allemaal met deze stoel!

Maar Hartman heeft nog een mooie standenstoel, namelijk de Salvatore! De mogelijkheden van de Salvatore zijn eindeloos! Even heerlijk wegzakken in de zon, een boek lezen of aan tafel dineren, het is allemaal mogelijk met deze comfortabele standenstoel.

Bij het uitzoeken van de juiste stoel begint het zomerse gevoel alweer te kriebelen. Bij het kiezen houd je rekening met de stijl die bij je past. Onze tuinmeubelspecialisten adviseren je graag en helpen je bij het maken van de juiste keuze. Kom eens langs in onze winkel en ontdek de mogelijkheden!

Bekijk hier onze openingstijden

Delen