De nieuwste Boer. stijlkamer: stijlvol contrast

De nieuwste Boer. stijlkamer: stijlvol contrast

In onze winkel zijn wij altijd bezig met de laatste trends en op zoek naar nieuwe hippe woonmerken en -items. Onze stylistes combineren vervolgens al deze trends, merken en items in onze eigen Boer. stijlkamers. Eén van deze trends is contrast. In deze blog vertellen wij je graag hoe wij contrast op een stijlvolle en natuurlijke manier in één van onze nieuwe stijlkamers hebben toegepast én hoe jij contrast kunt doorvoeren binnen jouw interieur!

Contrast creëren in je interieur

Contrast is het mixen van bijvoorbeeld kleuren, stijlen en materialen waardoor er een wauw-effect ontstaat. Door contrast toe te passen, creëer je een uniek en persoonlijk interieur. Eén van de manieren om een stijlvol contrast neer te zetten is door tegenstellende kleuren te gebruiken. Een zwart wit interieur is bijvoorbeeld helemaal hip op dit moment. Maar ook verschillende interieurstijlen combineren is helemaal van nu. Heb jij een woonruimte met een klassieke uitstraling? Denk bijvoorbeeld aan hoge plafonds, mooie sierlijsten of een ouderwetse open haard. Richt je ruimtes dan in met moderne meubels en voilà: er ontstaat contrast! Door het combineren van materialen kun je eveneens een heel mooi contrast creëren. Zachte stoffen voor de bank, een stalen frame voor de salontafel en een natuurlijke houten kast maken je ruimte tot een spannend geheel. Met de vormen van deze items kun je ook weer spelen. Door ronde en rechte vormen te mixen ontstaat er ook een stijlvol contrast. Heb jij een statige hoekbank? Match deze dan met leuke ronde salontafeltjes voor een speels geheel! In de nieuwste Boer. stijlkamer hebben onze stylistes van al deze contrastvormen een stijlvol geheel gecreëerd!

Woonkamer | zwart als accent

In de woonkamer hebben onze stylistes aarde- en natureltinten als basiskleur genomen, waarbij zwart als accentkleur is gebruikt. Een licht beige muur zorgt voor een rustige basis waar je veel kanten mee op kunt. Het zwart is doorgevoerd in de kasten, het vloerkleed en in de accessoires. Materialen en structuren spelen een grote rol in deze kamer; van een stoere kast met houtstructuur tot een zachte ribstof op de vtwonen bank. Qua accessoires is er gebruik gemaakt van glas om het geheel sprankelend te houden, met daarbij beton om de aardetinten te accentueren. De stoffen lampenkappen van Zuiver maken het geheel wat zachter. Een open stellingkast met verschillende accessoires erin maakt de ruimte speels. De schuifdeurkast laat zien dat je opbergen en tentoonstellen goed met elkaar kan combineren. Er is voor ge