Laden...

Ben jij al klaar voor het nieuwe schooljaar?

Ben jij al klaar voor het nieuwe schooljaar?

De zomervakantie is alweer even onderweg en de kinderen zijn blij dat ze even niet naar school hoeven. Maar de zomervakantie is wel het ideale moment om de studieplek van de kinderen aan te pakken en de kamer weer klaar te maken om met een schone lei te beginnen na de vakantie. Want een goede werkplek is onmisbaar om je huiswerk goed te kunnen maken. We helpen je graag om de ideale studeerplek te creëren.

Tips voor het inrichten van je studieplek

Om een ideale studieplek te creëren begin je met goed licht. Zet je bureau niet te ver van het raam af voor voldoende daglicht. Bij het raam krijg je het meeste natuurlijk licht, waardoor je productiever kunt werken. Let er wel op dat het licht niet teveel op het scherm valt, want dan kun je niets op je beeldscherm zien. Wordt het donker dan heb je minimaal basisverlichting en een bureaulamp nodig om goed je werk te kunnen doen.

Richt jouw studieplek in!

Het is belangrijk dat je studieplek je productiviteit stimuleert en dat je goed jouw werk kunt maken. Maak daarom ook werk van de details en aankleding om het gezelliger te maken. Breng kleur aan, zet accessoires neer, hang inspirerende quotes aan de muur of maak een to-do lijst. En voeg planten toe, want ze staan niet alleen gezellig! Ze dragen ook bij aan jouw productiviteit. Planten zuiveren namelijk de lucht, zorgen voor zuurstof en zorgen voor betere concentratie. Groen doet het dus erg goed op deze plek!

Creëer genoeg opbergruimte

Er is toch niet vervelender dan een rommelige werkplek. Wanneer je eerst moet opruimen voordat je kunt beginnen met studeren, dan heb je eigenlijk al een slechte start. Zorg daarom altijd voor voldoende opbergruimte en probeer het overzichtelijk te houden. Zo studeer je een stuk prettiger en actiever.

Spullen die je regelmatig gebruikt, zet je bijvoorbeeld in een organizer op het bureau. Maar spullen die minder vaak gebruikt, die kun je prima opbergen in een kast of wandplanken boven je bureau. Dozen, manden en mappen zijn ideale items om te gebruiken om alles in te bewaren.

De keuze is reuze

Bij Boer Staphorst hebben we een ruim aanbod bureaus om een fijne en comfortabele studeerplek te creëren. Er is dus altijd een bureau dat het beste bij je past. Want als je zelf een bureau uitkiest waar je lekker achter zit, dan vind je het echt niet erg om er de hele dag te gaan studeren.

In onze showroom staan verschillende modellen bureaus voor je opgesteld. Kom proefzitten en ontdek welk soort het beste bij jouw past. Kom je er niet uit dan helpen onze medewerkers jouw graag verder.

Lees meer over onze bureaus

Delen